NABAIJI Реф. 8547681 2748607

ОЧИЛА ЗА ПЛУВАНЕ BFAST, С ОГЛЕДАЛНИ СТЪКЛА, УНИВЕРСАЛЕН РАЗМЕР, ЧЕРНО/ЧЕРВЕНО

47,90 лв.
Цвят: ЧЕРНО / БЯЛО
  • ЧЕРНО / БЯЛО
  • СИНЬО / ЧЕРНО
Не се предлага онлайн

Наличност по магазини

Дизайнерските ни екипи разработиха тези очила за експертни плувци, търсещи максимална ефективност по време на тренировки и състезания.

ПРЕДИМСТВА

Ограничаване на замъгляването

С покритие срещу замъгляване.

Зрително поле

Тези компактни и стилни плувни очила предлагат отлично зрително поле.

Регулиране

Микрометрично регулиране на моста и двойна ластична каишка.

Фиксиране

Тези патентовани очила, одобрени от FINA, осигуряват отлична стабилност.

Слънцезащита

Стъклата филтрират над 99% от вредните UVA и UVB лъчи.

Указания


Техническа информация

ПАТЕНТОВАНО НОВОВЪВЕДЕНИЕ

Търсите очила за плуване, прилягащи отлично по лицето, напълно непропускливи, които не се разместват, докато плувате, при влизане във водата и при обръщане?Предлагаме ви очилата B-FAST с микрометрична система за лесно регулиране на мостчето. Тази система осигурява прецизна настройка на разстоянието между двете стъкла - с помощта на отвертка (включена в комплекта) или с инструмента, вграден в катарамата на тила.

ПРОДУКТ, ОДОБРЕН ОТ FINA

Очилата B-FAST NABAIJI са подходящи за тренировки и състезания, одобрени са от Международната федерация по плувни спортове (FINA).

ЗАМЪГЛЯВАНЕ

Появата на конденз зависи от множество фактори – разликата между температурата на тялото и на водата, нивото на влажност и т.н.

Износването от триене е една от основните причини за замъгляване на стъклата.

При поява на конденз потопете стъклата във водата. Така ще се образува нов защитен слой против замъгляване.

Нормално е противозамъгляващите свойства на покритието на стъклата да отслабнат с времето.Предлагаме маркер, който подновява защитния слой и увеличава живота на очилата.

ИЗБОР НА РАЗМЕР

Непропускливостта на плувните очила/маски зависи от прилягането на полата към лицето.

Препоръчваме преди покупка да ги пробвате чрез теста на вакуумния ефект, без еластичната лента.

Поставете ги и притиснете леко - ако очилата/маските застанат на лицето без ластика, значи ще бъдат непропускливи във водата.

С този тест можете да установите и евентуални зони на неудобство на модела по лицето.Моделът се предлага в един размер с микрометрично регулиране на моста.

РЕГУЛИРАНЕ НА ОЧИЛАТА

Прилягащите към формата на лицето очила не изискват силно стягане.Прекалено стегнатите очила могат да причинят дискомфорт, да оставят следи или да доведат до навлизане на вода.Не е необходимо натискане на стъклата с ръце. За плуване без навлизане на вода е достатъчен лек вакуумен ефект.Каишките трябва да минават на 2 до 3 см над ушите.

Това положение оптимизира стабилността и комфорта на очилата.

ЦВЯТ НА СТЪКЛАТА

Цветът на стъклата трябва да бъде съобразен с мястото на плуване и осветеността.

Ако плувате на открито или в силно осветен басейн, изберете очила с опушени стъкла, за да ограничите заслепяването, ще ви бъде по-удобно да гледате.

Ако басейнът е слабо осветен и около него е сумрачно, например вечер през зимата, използвайте очила с прозрачни стъкла.Плувните очила B-FAST се предлагат със стъкла в различни цветове.

Поддръжка и предпазни мерки

Съветваме ви да:

изплаквате очилата (само при необходимост) с потапяне във водата;

избягвате силни водни пръски по вътрешната част на стъклата;

прибирате очилата/маските в кутията след плуване, за да предпазите стъклата (от вътрешната страна е покритието срещу замъгляване, от външната страна, за да избегнете надраскване);

избягвате да ги излагате на температура над 60°;НЕ ПИПАЙТЕ/ТЪРКАЙТЕ ВЪТРЕШНАТА СТРАНА НА СТЪКЛАТА

UV ЗАЩИТА

В съответствие с QB/T 4734-2023 всички очила Nabaiji предпазват от вредните UVA и UVB лъчи в рамките на нормална употреба, независимо от цвета на стъклата.Директното наблюдение на слънцето е опасно и може да доведе до необратимо увреждане на зрението.

Състав

Състав

Уплътнение: 100.0% Термопластичен полиетилен; Закопчаване: 100.0% Поликарбонат; Каишка: 100.0% Силикон; Лещи: 100.0% Поликарбонат; Конструкция: 100.0% Полиамид; Винт: 100.0% Полиоксиметилен

Съвети за съхранение и поддръжка

Съвети за съхранение

Прибирайте очилата в калъфа им след употреба.<br /> Важно: да не се докосва вътрешната страна на стъклата, за да не се повреди покритието против замъгляване.

Тестване и гаранция

Тестване на продукт

Очилата за плуване Nabaiji отговарят на изискванията на Регламент ЛПС 2016/425. Нашите продукти са изпитани и одобрени от независими лаборатории. Предназначени за плуване на повърхността.

Гаранция

2 Години

Съгласие от

Фабиен Жило, олимпийски шампион от 2012 год., световен шампион от 2015 год. и технически партньор на NABAIJI. Фабиен участва в разработването на продукта и одобри очилата B-FAST NABAIJI, като ги тества в реална употреба по време на своите тренировки и състезания на високо ниво.

Видеа