За нас

СТРАСТ КЪМ СПОРТА

Декатлон е мястото, което обединява екипите ни от спортни ентусиасти около една обща цел -да правим удоволствието и ползите от спорта достъпни за възможно най-много хора. Иновациите и страстта ни към спорта са в основата на нашата дейност - от проучването до продажбата, през концепцията и дизайна, производството и логистиката. Екипите на нашите марки за спортни стоки влагат цялата си енергия, за да създават красиви, високотехнологични и лесни за използване продукти на възможно най-ниските цени.

СПОДЕЛЯМЕ ЕДНИ И СЪЩИ ЦЕННОСТИ

В страните, в които присъстваме, сме изградили силна фирмена култура, в основата на която са залегнали нашите четири ценности - жизненост, отговорност, щедрост и искреност.

ДЕКАТЛОН БЪЛГАРИЯ В ЦИФРИ

2013
ГОДИНА
ПЪРВИЯ МАГАЗИН
В БЪЛГАРИЯ
100
СПОРТА ПОД
ЕДИН ПОКРИВ
11
МАГАЗИНА
В СТРАНАТА
300
СЛУЖИТЕЛИ В СТРАНАТА

ИСТОРИЯ

Първият магазин на Декатлон отваря врати през далечната 1976 година във Франция. Днес Декатлон е най-голямата компания за спортни стоки в света с над 1 600 магазина в 57 държави. Първият ни магазин в България отваря врати през 2013 година в град София и от самото начало до сега нашата мисия е да дадем възможност на колкото е възможно повече хора да опознаят удоволствието и ползите от спорта.

КАКВО НИ МОТИВИРА

ИНОВАЦИИ

ИНОВАЦИИИТЕ СА ВАЖНА ЧАСТ ОТ НАШАТА ДЕЙНОСТ. СТРЕМИМ СЕ КЪМ НЕПРЕКЪСНАТО ПОДОБРЯВАНЕ НА НАШИТЕ ПРОДУКТИ, КАТО РАЗВИВАМЕ НОВИ КОНЦЕПЦИИ И ИДЕИ. ИНОВАЦИИТЕ В ЦИФРИ:
• 3 600 ПОДОБРЕНИЯ ГОДИШНО
• 300 ДИЗАЙНЕРИ
• 800 ИНЖЕНЕРИ
• 50 ПАТЕНТА ГОДИШНО
• 3 000 ПРОТОТИПА ГОДИШНО

НАШИТЕ МАРКИ

За да отговори на нуждите на любителите на спорта, Декатлон произвежда продукти, които са проектирани, разработени и тествани от професионални спортисти, любители и нашите експерти. С над 20 собствени марки за спортна екипировка като KALENJI, QUECHUA, BTWIN, DOMYOS, NABAIJI и др. Ние работим със затворен цикъл. Процесът включва създаване на идея за един продукт, неговото производството и дистрибуция, което ни позволява да предлагаме своите продукти на достъпни цени.

КУЛТУРА

Спортът е в центъра на нашата дейност и в ежедневната ни работа следваме тези принципи:

Доволните спортисти са наш проритет

Създаваме, произвеждаме и продаваме  своите продукти

Предлагаме спортни продукти с непобедимо съотношение между качество и цена

Всички наши съотборници са жизнени,отговорни и спортни ентусиасти

Работим, спортуваме и побеждаваме заедно

Посланици сме на нашите спортни продукти