Скрий филтрите
Активни филтри 0
Сортиране по:
Активни филтри 0
UniC_banner_550x450.jpg

Кандидатствай за финансиране

Всяка покупка на един или няколко продукта* с обща стойност над 150 лв. може да бъде разсрочена на 4, 6 или 10 равни вноски без оскъпяване, с включена първоначална вноска.
Предложението е валидно при покупка през лоялната ни програма Decathlon Club за периода от 21.11.2022 г. до 31.12.2021 г. и се осъществява през Unicredit Consumer Financing.

*Чрез услугата не могат да бъдат закупени на разсрочено плащане продукти, тип ками, ножове и харпуни от категориите „Лов“ и „Подводен риболов“.

Пример: Вземете продукт/и на стойност 400 лв. със задължителна първоначална вноска, от 100 лв., платима предварително с карта, с наложен платеж при доставката на стоката или на място в магазина и плати с кредит 3 равни месечни вноски по 100 лв. ГЛП 0.00%, ГПР 0.00%. Размер на кредита: 300 лв. Обща дължима по кредита сума: 300 лв.

Кандидатствай тук

Кандидатствай за финансиране като попълниш данните си. След изпращане на заявката Анализатор от УКФ ЕАД ще се свърже с теб.

*При създаване на поръчка Вие се съгласявате с Общите условия на ДЕКАТЛОН БЪЛГАРИЯ ЕООД, в които гласи, че ще получите кредитно известие чрез автоматична имейл комуникация, а след това и актуалната фактура с дължимата сума по доставката и първоначалната вноска отново чрез имейл.