Преходи

630 артикул артикула

Сортирай по:

Продуктът Ви е добавен.
моите продукти (0/5)
Сравни
Няма продукти за сравнение
Вашето приложение за сравнения е пълно. Моля, изтрийте някой от продуктите.
Премахни

Всеки обича планинарството и периодичният преход в дивата природа, но тогава ние се озоваваме в други природни условия, за които се изисква подходяща екипировка и познания. Ето защо сега ще разгледаме различните видове и кои аксесоари са ни най-необходими. Може ли онлайн магазина на Декатлон да ни помогне в тази посока.

Какво ни е необходимо за нашите преходи

Според условията, в които ще попаднем, трябва да съобразим и подходящото облекло и нужните аксесоари. Експертите планинари съветват, когато избирате своя преход, да вземете под внимание разстоянието, релефа и типът на терена. Те още съветват:

 • да се обличаме добре и това да е съобразено с климатичните условия - зимни ботуши, панталони, якета, снегоходки;
 • обувките трябва да са висококачествени туристически или планински в зависимост от мястото и терена. Експертите съветват да не правим компромис с качеството и да пазаруваме само от специализирани магазини;
 • носенето на удобна раница е от ключово значение за Вашата издръжливост при дълги преходи. Тя трябва да е с удобни и меки презрамки за максимален комфорт.
 • Какво е от най-голямо значение да имаме със себе си

  От изключителна важност е да разполагаме с всички необходими и съобразени с терена и климатичните условия принадлежности и аксесоари. Експертите планинари съветват по време преход да се храним достатъчно и винаги да предвиждаме повече отколкото би ни било нужно. Редовното хидратиране с достатъчно вода е другият важен момент при подготовката.

  Наличието на щеки ще Ви облекчи значително натоварването по време на изкачване на хълмисти местности. Подходящите якета, панталони и обувки пък ще Ви позволят да се чувствате комфортно при преодоляване на релефните и високи хребети. Задължително носете със себе си карта и компас, защото на мястото, където сте има вероятност GPS-ът да няма обхват или батерията му да се изтощи.

  Как да пазаруваме онлайн от Decathlon.bg

  Когато се подготвяме за извършване на планински преходи е нужно носенето на поне най-необходимото, което беше описано в настоящия материал. В специализирания онлайн магазин за спортни стоки Декатлон ще откриете всичко необходимо и с нужното високо качество, гаранция и отлични цени. Това включва, турустически обувки, планински раници, щеки, ботуши, панталони и якета за деца, дамски и мъжки принадлежности, снегоходки и всичко, което се сетите.

  Пазаруването при нас, особено онлайн, е невероятно елементарно, а при трудности, свържете се с наш екип, който ще Ви съдейства да направите покупките си само за минути.