QUECHUA Реф. 8572514 2958905

ДЕТСКИ САНДАЛИ ЗА ПРЕХОДИ MH100 TW, НОМЕР 32-37, СИНЬО/РОЗОВО

19,90 лв.
Цвят: СИНЬО / РОЗОВО
  • СИНЬО / РОЗОВО
Помощ при избор на размер Моят размер е:
Не се предлага онлайн

Наличност по магазини

Нашият дизайнерски екип, включващ родители на млади туристи, създаде сандалите MH100, за да могат децата да скачат, бягат и играят по време на кратки преходи.

ПРЕДИМСТВА

Лесна поддръжка

Пране в пералня на 30°С. Тествани на 3 изпирания.

Лесно обличане/събличане

Система за регулиране с 2 велкро ленти за ефикасна поддръжка на стъпалото.

Лекота

Само 177 г за номер 34-35.

Устойчивост

Подметка от етиленвинилацетат, неподходяща за интензивна употреба.

Cцепление

Подметка от EVA с грайфери 3 мм.

Непромокаемост

Подходящи за инцидентно преминаване през вода.

Техническа информация

Подметка с добро сцепление

Сцеплението на нашите подметки е категоризирано. За целта подлагаме обувката на лабораторни изпитания за определяне на коефициента на сцепление върху различни повърхности (гладка, неравна, суха, мокра). За да потвърдим резултатите, провеждаме и полеви тестове за оценка на качествата на подметките в планината с участието на представителна група от деца изпитатели.

Предназначени за употреба на естествен терен

Сандалите за преход за предназначени за употреба на естествен терен. Материалите за производството на подметката са избрани за оптимална съвместимост с равнинен, горски или каменист терен. Използването им върху пътна настилка (асфалт) би могло да ускори износването на подметките. Не са подходящи за планински преходи с голяма денивелация.

НАМАЛЕНО ВЪЗДЕЙСТВИЕ ВЪРХУ ОКОЛНАТА СРЕДА

Тъй като осъзнаваме, че са необходими действия, за да запазим нашата планета, Quechua се ангажира да ограничи въздействието на своите продукти върху околната среда.

Към днешна дата продуктът не е разработен с екодизайн, но работим постоянно в посока отговорност към околната среда: екоконцепция, възможност за поправка и дълъг живот на продуктите са основните направления, които развиваме.

Състав

Състав

Подметка: 100.0% Етиленвинил ацетат; Външна част: 50.0% Етиленвинил ацетат, 50.0% Полиестер; Вътрешна част: 100.0% Полиестер

Съвети за съхранение и поддръжка

Максимална температура на измиване 30°C. Умерено третиране. Максимална температура на измиване 30°C. Умерено третиране.

Съвети за съхранение

Преди да приберете сандалите, оставете ги да изсъхнат добре на сухо място, защитено от UV лъчи.

Тестване и гаранция

Тестване на продукт

Дизайнерският екип на Quechuа работи в подножието на Монблан, в От-Савоа (Франция). През цялата година дизайнерите ни разработват стилни и семпли, високотехнологични продукти. Впоследствие крайните изделия се подлагат на изпитвания на терен, тъй като сме убедени, че изпробването в реални условия е единственият метод, чрез който можем да усъвършенстваме своите продукти.

Гаранция

2 Години

Съгласие от

Продуктите Quechua се тестват в планината в условията, които можете да срещнете по време на преходи. Нашият продуктов инженер, отговорен за изпитванията в реални условия, извършва тестове с деца на всеки етап от разработката на продуктите до пускането им в продажба.