Сандали за момчета

Покажи филтри
12 Продукти
  1. НАМАЛЕНИЕ
    29,99 лв.
    54,99 лв. -45%
  2. НАМАЛЕНИЕ
    29,99 лв.
    44,99 лв. -33%
  3. НАМАЛЕНИЕ
    29,99 лв.
    54,90 лв. -45%
  4. НАМАЛЕНИЕ
    22,99 лв.
    33,99 лв. -32%
  5. НАМАЛЕНИЕ
    26,40 лв.
    27,90 лв. -5%

Носенето на подходящи за сезона обувки е важна част от грижата за краката и ставите. През лятото се препоръчва да избереш по-отворени модели като детски плажни сандали. Моделите с велкро се обуват и събуват лесно и самостоятелно от децата и спестяват време. С тях те ще могат да практикуват любимите си активности на плажа, докато се наслаждават на истинско усещане за комфорт благодарение на прецизно проектираната подметка. С плажни сандали всяка игра е възможна – плажна топка, плажен тенис или дори фризби.

Сандалите са задължителна част от гардероба на детето за лятото. Предлагайки комфорт, стил и практичност, те ще са незаменими за децата, ако избереш правилния модел. В DECATHLON предлагаме продукти с различни характеристики, за да можеш да избереш идеалните сандали за момичета и момчета според твоите предпочитания и тези на детето ти. В нашите магазини ще намериш модели с различни начини на закопчаване в богата гама от цветове и във всякакви размери. Ако предпочиташ да поръчаш онлайн, използвай филтрите, за да прецизираш търсенето си и да намериш идеалния модел с лекота.

Освен приятни и удобни за носене, детските плажни сандали подхождат и на лятното облекло. В DECATHLON ще намериш всички необходими продукти за лятото, включително бански за момчета, плажни тениски, които предпазват от слънчевите лъчи, плажни шорти, шапки и др. Ще намериш дори слънцезащитни кремове за дните на плажа. И не забравяй да ги нанасяш редовно.