QUECHUA Реф. 8844095 5038565

МЪЖКИ ТУРИСТИЧЕСКИ ОБУВКИ ЗА ПРЕХОДИ NH50, ЧЕРНИ

24,90 лв.
Цвят: ЧЕРНО / СИВО
  • ЧЕРНО / СИВО
  • ЗЕЛЕНО / СИВО
Помощ при избор на размер Моят размер е:
Не се предлага онлайн

Наличност по магазини

Удобни обувки за неинтензивни преходи в равнинни, гористи и средновисоки планински райони в сухо време.

ПРЕДИМСТВА

Лекота

350 г за обувка номер 43.

Cцепление

Дизайнът и материалът на подметката осигуряват отлично сцепление.

Сцепление

Патентована подметка Outdoor Contact от термопластмаса със сцепление клас 3*.

Омекотяване

Вложка на петата и междинна подметка 5 мм от EVA за отлично омекотяване.

Удобно използване

Междинна подметка от 2 материала за повече удобство на стъпалото.

Техническа информация

ТЕСТОВЕ ЗА ЗДРАВИНА И УСТОЙЧИВОСТ

Проведени са лабораторни тестове за одобрение по следните показатели: изскубване на връзководите и каишките, лепене, токсикология, устойчивост на UV лъчи, износване на подметката и компонентите на лицевата част, ускорено стареене.Тези тестове позволяват да се подобри качеството на продукта и да се предотврати преждевременното му износване.

КОМФОРТ

Стремим се нашите туристически обувки да осигурят повишен комфорт на потребителите. Те се разработват с различни компоненти, гарантиращи удобство, например междинната подметка от EVA (мека термоластмаса) и петата, която е изработена също от този материал.

Стелката може да се махне за по-голяма хигиеничност (може да се пере).

СЦЕПЛЕНИЕ НА ПОДМЕТКАТА

Дизайнът на подметката, предмет на продължителни проучвания в нашите лаборатории, в съчетание със специалния каучук, осигурява оптимално захващане и сцепление. Постоянните ни проучвания са насочени към създаване на обувки, осигуряващи идеален комфорт при придвижване както по мек (горска пътека), така и по минерален терен (крайбрежен път). Употребата на обувките върху асфалтов път може да ускори износването и да причини неудобство. Не са подходящи за високопланински преходи.

Състав

Състав

Подметка: 100.0% Стирен-бутадиен-стирен; Външна част: 40.0% Полиуретан, 60.0% Полиестер; Вътрешна част: 50.0% Етиленвинил ацетат, 50.0% Полиестерна смола

Съвети за съхранение и поддръжка

Да не се пере. Да не се пере.
Изключено е избелване. Изключено е избелване.
Не сушете в сушилня. Не сушете в сушилня.
Не гладете. Не гладете.
Не почиствайте на химическо чистене. Не почиствайте на химическо чистене.

Съвети за съхранение

Съветваме ви да съхранявате обувките на проветриво място, защитено от светлина и влага, по възможност далече от източник на топлина.

Ограничения при използване

Не се препоръчват за дъжд и асфалтови пътища.

Тестване и гаранция

Тестване на продукт

Нашата лаборатория DECATHLON Sportslab също спомага за иновациите и разработките на продуктите Quechua. Тя обединява 4 направления, всяко от които има собствено работно поле и технологични инструменти: - морфология (благодарение на 3D анализ), - изследване на движението, - термокомфорт (с четири климатични камери), - поведенческо и сензорно изследване. Комфортът на обувките при ходене също е тестван.

Гаранция

2 Години

Съгласие от

Продуктите Quechua се тестват в планината в условията, които можете да срещнете по време на преходи в природата. Нашите екипи, както и представителна група от потребители (състояща се от наши партньори, любители на планинския туризъм и клиенти), тестват продуктите на всеки етап от тяхната разработка до пускането им в продажба.