QUECHUA Реф. 8553551 2758232

ДАМСКИ ТУРИСТИЧЕСКИ ОБУВКИ ЗА ПРЕХОДИ NH50, КАКИ

27,90 лв.
Цвят: ЗЕЛЕНО
  • ЗЕЛЕНО
  • СИВО / ВИОЛЕТОВО
  • КАКИ
  • СИВО / ЗЕЛЕНО
Помощ при избор на размер Моят размер е:
Не се предлага онлайн

Наличност по магазини

Обувките NH50 са създадени за преходи по естествени терени в крайбрежни, гористи или равнинни терени.

ПРЕДИМСТВА

Лекота

Тегло на обувката: само 297 г за номер 39.

Устойчивост на триене

Синтетичен борд отпред, устойчив на протриване при контакт с природата.

Cцепление

Материалът на подметката и грайферите по 3,5 мм не задържат кал.

Сцепление

Подметка от термопластична гума, грайфери 3,5 мм, адаптирана за естествен терен.

Омекотяване

Омекотяване с 2 вложки от EVA - 3 мм отпред и 8 мм на петата.

Удобно използване

Стелката може да се махне и замени с ортопедична.

Техническа информация

КОМФОРТ

Стремим се нашите туристически обувки да осигурят повишен комфорт на потребителите. Те се разработват с различни компоненти, гарантиращи удобство, например междинната подметка от EVA (мека термоластмаса) и петата, която е изработена също от този материал.

Стелката може да се махне за по-голяма хигиеничност (може да се пере).

СЦЕПЛЕНИЕ НА ПОДМЕТКАТА

Дизайнът на подметката, предмет на продължителни проучвания в нашите лаборатории, в съчетание със специалния каучук, осигурява оптимално захващане и сцепление. Постоянните ни проучвания са насочени към създаване на обувка, осигуряваща идеален комфорт при придвижване както по мек (захващане), така и по сух терен (сцепление).

СЪЗДАДЕНИ ЗА ПРЕХОДИ

Обувките за преходи за предназначени за употреба на естествен терен. Избираме и тестваме компонентите на подметката и вътрешната част на нашите обувки така, че оптимално да подхождат за преходи по мек (горска пътека) или минерален терен (крайбрежна и камениста пътека). Употребата на обувките върху асфалтов път може да ускори износването и да причини неудобство. Не са подходящи за планински преходи.

ТЕСТОВЕ ЗА ЗДРАВИНА И УСТОЙЧИВОСТ

Проведени са лабораторни тестове за одобрение по следните показатели: издръжливост на връзководите и каишките, лепене, токсикология, устойчивост на UV лъчи, протриване на подметката и компонентите на лицевата част, ускорено стареене.Тези тестове позволяват да се подобри качеството на продукта и да се предотврати преждевременното му износване.

Състав

Състав

Подметка: 100.0% Стирен-етилен-бутадиен-стирен; Външна част: 30.0% Полиуретан, 70.0% Полиестер; Вътрешна част: 50.0% Етиленвинил ацетат, 50.0% Полиестер

Съвети за съхранение и поддръжка

Съвети за съхранение

Съветваме ви да съхранявате обувките на проветриво място, защитено от светлина и влага.

Ограничения при използване

Не са подходящи за дъжд, планински преходи и пътища (асфалт).

Тестване и гаранция

Тестване на продукт

Нашата лаборатория DECATHLON Sportslab също спомага за иновациите и разработките на продуктите Quechua. Тя обединява 4 направления, всяко от които има собствено работно поле и технологични инструменти: - морфология (благодарение на 3D анализ), - изследване на движението, - термокомфорт (с четири климатични камери), - поведенческо и сензорно изследване. Комфортът на обувките при ходене също е тестван.

Гаранция

2 Години

Съгласие от

Продуктите Quechua се тестват в планината в условията, които можете да срещнете по време на преходи в природата. Нашите екипи, както и представителна група от потребители (състояща се от наши партньори, любители на планинския туризъм и клиенти), тестват продуктите на всеки етап от тяхната разработка до пускането им в продажба.