BULLPADEL Реф. 8818991 4945900

РАКЕТА ЗА ПАДЕЛ ELITE GEMMA TRIAY, ЧЕРНА

419,00 лв.
Не се предлага онлайн

Наличност по магазини

Многофункционалната и стилна ракета Bullpadel Elite Woman предлага голяма ефективност по време на игра. Този модел е предпочетен от Хема Триай.

ПРЕДИМСТВА

Мултифункционалност

Формата и неутралният баланс предлагат отлично съотношение на мощност и контрол.

Ограничаване на вибрациите

Системата VibraDrive, вградена в дръжката, намалява вибрациите.

Маневреност

С технология Air React Channel за повече стабилност и лекота.

Гъвкавост на кордажа

С хибридна повърхност от карбон с X-Glass (Fibrix) и сърцевина от пяна MultiEVA.

Техническа информация

Ниво на умения: средно или професионално

Дамският модел Bullpadel Elite W е предназначен за експерти и професионални играчи, които търсят мощност, контрол, аеродинамика, лекота и голяма маневреност.

Стил на игра: многофункционален/мощност

Тази ракета е изработена с хибридна форма: съчетание от капковидна форма и диамант за контрол и отлична ефективност в нападение. Широкият полезен център и неутралният баланс осигуряват мощност и контрол при всеки удар: идеален избор дори за състезания на високо ниво.

Баланс: неутрален

Това е точката на баланс на ракетата, измерена в милиметри от най-долната част на ракетата (дръжката).

При по-висока стойност (баланс към главата) ракетата е по-мощна и стабилна при удар, но създава усещане за тежест (въпреки че теглото не е по-голямо), следователно не е толкова маневрена. Обратно, при по-ниска стойност (баланс към дръжката), ракетата е по-маневрена, но не е толкова мощна и стабилна при удар.

Тегло: 350-360 г

Теглото оказва влияние върху инерцията на ракетата, следователно върху нейната маневреност, стабилност и трансфер на енергията към топката (мощност). По-тежката ракета е по-мощна, но не е толкова маневрена. Обратно, по-леката ракета е по-маневрена, но не е толкова мощна.

Материал от външната страна: Fibrix: хибриден материал от карбон и X-Glass

Хибридният материал X-Glass, съставен от карбон и фибростъкло, е смесен със смола с голяма разтегливост за повече гъвкавост и еластичност на сърцевината.

Материал от вътрешната страна: пяна MultiEVA

Пяната MultiEVA е с два вида плътност. Външният слой е по-компактен и позволява отиграване дори на най-бързите топки, като предлага максимална мощност при удар. Вътрешният слой е с по-ниска плътност и осигурява повече контрол при връщане на по-бавни топки.

Технология VibraDrive

Система за монтаж, разположена в дръжката на ракетата , в която е поставена пяна с висока плътност. Тази вложка абсорбира повечето вибрации при игра, най-вече нецентрираните удари.

Технология Carbon Tube

Вграден фиброкарбон (100% карбон) в рамката на ракетата, преплетен в различни посоки за гарантиран идеален баланс на мощност и контрол.

Технология Air React Chanel

Тази специална конструкция оптимизира аеродинамиката и лекотата благодарение на усъвършенстваната сърцевина.

Bullpadel Elite 2023: ракетата на Хема Триай

Моделът Bullpadel Elite на Хема Триай (№ 1 в ранглистата WPT) е една от най-висококачествените ракети в новата колекция на Bullpadel. Този модел предлага елегантен, изчистен и красив дизайн, който подчертава стила на игра на Хема Триай.

Тестване и гаранция

Гаранция

2 Години

Видеа