KUIKMA Реф. 8601310 4108220

ДЕТСКА РАКЕТА ЗА ПАДЕЛ PR 190, СИНЯ

54,90 лв.
Цвят: СИНЬО / ЧЕРВЕНО
  • СИНЬО / ЧЕРВЕНО
  • РОЗОВО
Не се предлага онлайн

Наличност по магазини

Тази лека и маневрена ракета е предназначена за първите стъпки в падела на деца на възраст 9-11 год.

ПРЕДИМСТВА

Контрол

Неутрализира грешките при удар благодарение на концепцията Full EVA.

Маневреност

С профил 36 мм и тегло 310 г за голяма маневреност.

Техническа информация

Концепция Full EVA

Ексклузивна иновация на KUIKMA, марката за падел на Декатлон. Монолитна ракета от EVA, покрита с композитни нишки. По-големият полезен център допринася за неутрализиране на грешките и осигурява по-добър контрол на топката.

Какво знаете за падела?

Паделът е роден в Мексико в края на 60-те години на миналия век. Много бързо този забавен и сплотяващ спорт е пренесен в Испания и Аржентина, а по-късно и в другите испаноговорящи държави в Южна Америка. Понастоящем паделът е вторият най-практикуван спорт в Испания, след футбола и преди тениса. Любителите на този спорт в целия свят са над 8 милиона.

Как се играе падел?

Играе се по двойки. Сервисът се изпълнява отдолу и по диагонал, като са разрешени два опита. Разрешен е отскокът. Топката трябва да отскочи от земята, преди да удари която и да е част от корта. Топката може да бъде изпратена към стената след отскока (само срещу стените, оградата не е част от корта). След отскок топката може да излиза извън терена и да бъде ударена извън очертанията на корта. Точките се броят като при тениса.

Състав

Състав

Рамка на ракетата: 30.0% Етиленвинил ацетат, 30.0% Въглерод, 40.0% Фибростъкло; Дръжка на ракетата: 50.0% Полиуретан, 50.0% Полиамид

Тестване и гаранция

Тестване на продукт

Дизайнерският и инженерният ни екип са разположени в нашия изследователски център в Испания. Той идентифицира потребителските нужди, след което ги предава към проектантския ни център във Франция. Прототипите преминават тестове в реални условия, проведени съвместно с потребители според вида на употребата им. Издръжливостта на продуктите се тества от проектантския ни център в лабораторни условия. Този процес на изработка и проверка гарантира качеството на продуктите ни.

Гаранция

2 Години