Филтри 0
Филтри 0
BULLPADEL Реф. 8818989 4945898

РАКЕТА ЗА ПАДЕЛ VERTEX 03, ЧЕРНО/ОРАНЖЕВО

519,00 лв.
Не се предлага онлайн

Наличност по магазини

Търсите ракета за напреднали/професионални играчи на падел, осигуряваща изключителна мощност и ефективност? Моделът Bullpadel Vertex 03 е отличен избор за вас.

ПРЕДИМСТВА

Противоударна защита

С алуминиев протектор MetalShield за устойчивост.

Мощност

С форма на диамант, баланс към главата и повърхност Xtend carbon 12K.

Технични удари

Релефна повърхност с технология Top Spin за оптимален топспин.

Ограничаване на вибрациите

Благодарение на системата VibraDrive и сърцевината от пяна MultiEVA.

Маневреност

Благодарение на системата Air React Channel и регулируемото тегло (365-380 г).

Техническа информация

Ниво на умения: средно или професионално

Моделът Bullpadel Vertex 03 2023 е високоефективна ракета за напреднали или професионални играчи с добра физическа и подготовка и изградена техника на игра.

Стил на игра: мощност

Иновативната ракета Vertex 03 е разработена с форма на диамант и отлична ефективност. Конструкцията от карбон и балансът към главата осигуряват максимална мощност при удар и оптимизиран контрол на топката.

Баланс: към главата

Това е точката на баланс на ракетата, измерена в милиметри от най-долната част на ракетата (дръжката).

При по-висока стойност (баланс към главата) ракетата е по-мощна и стабилна при удар, но създава усещане за тежест (въпреки че теглото не е по-голямо), следователно не е толкова маневрена. Обратно, при по-ниска стойност (баланс към дръжката), ракетата е по-маневрена, но не е толкова мощна и стабилна при удар.

Тегло: 365-375 г

Теглото оказва влияние върху инерцията на ракетата, следователно върху нейната маневреност, стабилност и трансфер на енергията към топката (мощност). По-тежката ракета е по-мощна, но не е толкова маневрена. Обратно, по-леката ракета е по-маневрена, но не е толкова мощна.

Материал от външната страна: XT- Carbon 12K

Материалът Xtend Carbon на Bullpadel има 3 различни вида плетки: 18K, 12K и 3K. Разликата е в дебелината на нишките, според която се променя устойчивостта или лекотата в зависимост от вашия стил на игра.

Материал от вътрешната страна: пяна MultiEVA

Пяната EVA има различни степени на плътност: по-високата плътност осигурява повече твърдост. Твърдостта, а следователно плътността, са пряко свързани с мощността при удар. Пяната MultiEVA с два вида плътност осигурява повече гъвкавост.

Технология XTend Carbon 12K

Технологията XTend Carbon на Bullpadel се отличава с употребата на ленти вместо нишки карбон. Тези ленти са двупосочно сплетени за по-голяма твърдост и здравина. Освен това, този материал намалява с 20 до 30% теглото спрямо обикновените карбонови нишки.

Технология Carbon Tube

Карбонови нишки (100% карбон) в рамката на ракетата, преплетени в различни посоки за гарантиран идеален баланс на мощност и контрол.

Технология MultiEVA

Пяната MultiEVA е с два вида плътност. Външният слой е по-компактен и позволява отиграване дори на най-бързите топки, като предлага максимална мощност при удар. Вътрешният слой е с по-ниска плътност и осигурява повече контрол при връщане на по-бавни топки.

Технология Top Spin

Повърхност с релефно покритие за по-лесен захват и по-продължителен контакт на топката с ракетата за оптимален топспин и реактивност.

Технология VibraDrive

Система за монтаж, разположена в дръжката на ракетата, в която е поставена пяна с висока плътност. Тази вложка абсорбира повечето вибрации при игра, най-вече нецентрираните удари.

Технология MetalShield

Система за защита от алуминий, която осигурява лекота и отлична устойчивост на рамката срещу удари. Този протектор е фиксиран към рамката със специална лепяща лента с висока плътност за защита от деформации.

Протектор Custom Weight

В отделенията на протектора MetalShield са поставени 3 алуминиеви плочки (лепящи и с тегло 3 г всяка): те позволяват настройка на теглото и баланса за постигане на оптимален комфорт, мощност и баланс според индивидуалните предпочитания на играчите.

Тестване и гаранция

Гаранция

1 Години

Видеа