Скрий филтрите
Активни филтри 0
Сортиране по:
  • РАКЕТА ЗА ПАДЕЛ VERTEX 02, СИНЯ
  • РАКЕТА ЗА ПАДЕЛ VERTEX 02, СИНЯ
  • РАКЕТА ЗА ПАДЕЛ VERTEX 02, СИНЯ
  • РАКЕТА ЗА ПАДЕЛ VERTEX 02, СИНЯ
РАКЕТА ЗА ПАДЕЛ VERTEX 02, СИНЯ
BULLPADEL
8818982

РАКЕТА ЗА ПАДЕЛ VERTEX 02, СИНЯ

224,00 лв.
  • РАКЕТА ЗА ПАДЕЛ VERTEX 02, СИНЯ
  • РАКЕТА ЗА ПАДЕЛ VERTEX 02, СИНЯ
  • РАКЕТА ЗА ПАДЕЛ VERTEX 02, СИНЯ
  • РАКЕТА ЗА ПАДЕЛ VERTEX 02, СИНЯ
РАКЕТА ЗА ПАДЕЛ VERTEX 02, СИНЯ
размер :
Няма наличност онлайн
Ако искате да получите известие, когато продуктът е наличен отново, въведете имейл.

Наличност в магазини

Моделът Bullpadel Vertex 02 е предназначен за напреднали играчи, търсещи максимална мощност и запазване на добра маневреност и точност.

Предимства

Мощност

Мощност

С карбонова повърхност Xtend (карбон 12 K) и сърцевина Vertex.
Маневреност

Маневреност

С тегло (365-375 г) и баланс към главата за средна маневреност.
Удобно използване

Удобно използване

С пяна MultiEVA.
Управление на траекторията

Управление на траекторията

Благодарение на технологията Nerve.
Технични удари

Технични удари

С технология Top Spin.
Ограничаване на вибрациите

Ограничаване на вибрациите

Благодарение на технологията Vibradrive.

ТЕХНИЧЕСКА ИНФОРМАЦИЯ

Ниво на умения: средно или професионално

Този модел е подходящ за напреднали или професионални играчи, търсещи мощност, лекота, маневреност и дълготрайна издръжливост.

Стил на игра: с мощни удари

Иновативната ракета Vertex SMU 03 е разработена с форма на диамант и отлична ефективност. Конструкцията от карбон и балансът към главата осигуряват максимална мощност при удар и оптимизиран контрол на топката.

Баланс: към главата

Това е точката на баланс на ракетата, измерена в милиметри от най-долната част на ракетата (дръжката).
При по-висока стойност (баланс към главата) ракетата е по-мощна и стабилна при удар, но създава усещане за тежест (въпреки че теглото не е по-голямо), следователно не е толкова маневрена. Обратно, при по-ниска стойност (баланс към дръжката), ракетата е по-маневрена, но не е толкова мощна и стабилна при удар.

Тегло: 365-375 г

Теглото оказва влияние върху инерцията на ракетата, следователно върху нейната маневреност, стабилност и трансфер на енергията към топката (мощност). По-тежката ракета е по-мощна, но не е толкова маневрена. Обратно, по-леката ракета е по-маневрена, но не е толкова мощна.

Материал от външната страна: XT- карбон 12K

Технологията XTend Carbon на Bullpadel се отличава с употребата на ленти вместо нишки карбон. Тези ленти са двупосочно сплетени за по-голяма твърдост и здравина. Освен това, този материал намалява с 20 до 30% теглото спрямо обикновените карбонови нишки.
Има три различни вида сплитане: 18K, 12K и 3K. Разликата е в дебелината на нишките, според която се променя устойчивостта или лекотата.

Материал от вътрешната страна: пяна MultiEVA

Пяната MultiEVA е с два вида плътност. Външният слой е по-компактен и позволява отиграване дори на най-бързите топки, като предлага максимална мощност при удар. Вътрешният слой е с по-ниска плътност и осигурява повече контрол при връщане на по-бавни топки.

Технология Carbon Tube

Карбонови нишки (100% карбон) в рамката на ракетата, преплетени в различни посоки за гарантиран идеален баланс на мощност и контрол.

Технология Top Spin

Повърхност с релефно покритие за по-лесен захват и по-продължителен контакт на топката с ракетата за оптимален топспин и реактивност.

Технология VibraDrive

Система за монтаж, разположена в дръжката на ракетата , в която е поставена пяна с висока плътност. Тази вложка абсорбира повечето вибрации при игра, най-вече нецентрираните удари.

Технология Nerve

Канали по ръба на рамката, които намаляват теглото и увеличават твърдостта. Освен това, тази технология осигурява повече контрол при удари от воле.

Технология Vertex

Тази концепция в сърцевината на ракетата разпределя равномерно силата и теглото за намаляване на вибрациите, ограничаване на усукванията и повишаване на твърдостта. Съчетанието на тази технология с формата на диамант предлага повече стабилност при воле, както и голяма мощност.