SALMING Реф. 8605669 4227063

ОБУВКИ ЗА СКУОШ KOBRA 3, БЯЛО/ЧЕРНО

294,00 лв.
Не се предлага онлайн

Наличност по магазини

Динамични обувки за редовна игра на експертни и професионални играчи на скуош.

ПРЕДИМСТВА

Оттласкване

Междинната подметка осигурява изключително оттласкване.

Устойчивост на триене

Подметка от здрав каучук за оптимално сцепление.

Сцепление

Патентованите шестоъгълни грайфери гарантират оптимално сцепление.

Омекотяване

Пяната SoftFoam в зоната на петата абсорбира 70% от ударите.

Удобно използване

Технологията Ergo Heel Cup™ осигурява идеално прилягане към крака.

Фиксиране на стъпалото

С вграден чорап за оптимална поддръжка.

Стабилност

С вложка и стабилизатор на свода на стъпалото.

Техническа информация

Концепция RUNLITE™

Междинната подметка е изработена със система RunLite™ (шприцвана пяна EVA High Abrasion) и осигурява максимално омекотяване и лекота.

Концепция ROLLBAR™

Технологията RollBar™ представлява вътрешно скосяване на подметката, което увеличава контактната повърхност на стъпалото в зоната на пръстите и осигурява по-силен страничен тласък.

Концепция T.G.S. 62/75°

Иновативната система T.G.S. 62/75° уплътнява разстоянието между петата и свода на стъпалото (62% от обувката) за оптимизиране на стабилността и комфорта, които са основни фактори за ефективността по време на игра. Много гъвкавата предна част стимулира естественото движение на стъпалото. Обувката се сгъва на правилните места и ограничава неудобствата от триене при странични движения.

Концепция EXO SKELETON™

Концепцията Exo Skeleton стабилизира стъпалото при странични движения и намалява натиска върху ставните връзки и метатарзалните фаланги. Тази поддръжка предотвратява също триенето при странични движения и предпазва предната част на стъпалото.

Концепция ERGO HEEL CUP™

Концепцията Ergo Heel Cup™ осигурява твърдост и стабилност на петата - важни характеристики за точното прилягане и оптималния комфорт на стъпалото. С нов, по-издължен дизайн.

Концепция: каучук XR110

Подметката XR110 е изработена от много здрав каучук за оптимално сцепление.

Концепция LMS™

Концепцията LMS™ представлява много лека подсилваща вложка на свода на стъпалото, която подобрява ефективността и защитата при двойните усуквания, характерни за страничните движения.

Концепция LMS +

LMS+ представлява стабилизатор с иновативен дизайн. Той е разположен от външната страна на обувката под ъгъл от 11°, за да възпрепятства нежеланото движение на стъпалото навън.

Концепция VIPERSKIN™

Нова трислойна конструкция на лицевата част, съставена от мека мрежеста материя от вътрешната страна, междинен слой със зони от подсилен микрофибър и горно покритие от тънък термопластичен полиуретан. Резултатът от тази комбинация осигурява мекота за идеално прилягане и твърдост в зоните, осигуряващи стабилност на стъпалото.

Концепция RECOIL ERF

Подметката е изработена с наскоро създаден иновативен материал, наречен Recoil ERF. Той е много лек, използва се за уплътняване и осигурява изключително оттласкване. Recoil ERF е материал, който се използва за уплътняване на подметката в зоната на петата. Той е разработен за абсорбиране на ударите и увеличаване на комфорта при движение напред.

Съвети за съхранение и поддръжка

Съвети за съхранение

Проветрявайте редовно обувките и ги съхранявайте на сухо място.

Ограничения при използване

Да не се перат в пералня.

Тестване и гаранция

Гаранция

2 Години