Филтри 0
Филтри 0
DOMYOS Реф. 8527897 2657115

ЛАСТИК ЗА ПИЛАТЕС, 3 КГ, БОРДО

12,90 лв.
Единична цена 6.79/m
  • ЛАСТИК ЗА ПИЛАТЕС, 3 КГ, БОРДО
  • ФИТНЕС КЛЕТКА POWER RACK 900
  • ЛАСТИК ЗА ПИЛАТЕС, 3 КГ, БОРДО
Цвят: ВИОЛЕТОВО
  • ВИОЛЕТОВО
Не се предлага онлайн

Наличност по магазини

Упражнения за укрепване на мускулите, пилатес, стречинг - ластикът е създаден, за да бъде ваш съюзник по време на спортните ви занимания.

ПРЕДИМСТВА

Компактност

Лек ластик, съхранява се и се пренася лесно. Носите го навсякъде с вас.

Мултифункционалност

Аксесоар за упражнения за цялото тяло.

Техническа информация

Подобрихме продукта благодарение на вас

Благодарение на вашата обратна връзка, направихме ластика по-дълъг. Новият модел е с дължина 1,90 м, т.е. с 20 см по-дълъг. Широчината му е 7,6 см, а дебелината 0,55 мм.


Какви упражнения да изпълнявате?

Не знаете с какви упражнения да започнете, нито как да заемете правилна позиция? Предлагаме ви някои примерни упражнения тук: https://contents.mediadecathlon.com/s840198/k$adc4f158789740ac9699d6476e2df3fb/fiche%20pilatesmat%.pdfРазработихме тези упражнения с професионални треньори, за да използвате уреда още по-ефикасно.

Защо да използвате ластик?

Използването на ластици прави упражненията по-ефикасни без риск за ставите. Съпротивлението расте прогресивно при изпълнение на упражнението - колкото повече дърпате, съпротивлението се увеличава. Разнообразявате интензитета на упражненията, като променяте дължината на ластика и амплитудата на движенията. Накратко, с ластика можете да изпълнявате богат набор от упражнения.

Съвети

За загрявка използвайте ластик с ниско или средно съпротивление (light, medium) , след това за основните упражнения използвайте ластик с една степен по-високо съпротивление от на този за загрявката (medium или hard). Така тренировката ви ще бъде по-ефикасна.За ваше улеснение сердата на ластика е маркирана с линия.

Практичен съвет

За да не се нараните, е важно да напредвате постепенно. Препоръчваме ви да изберете два ластика с различно съпротивление - един за загряване и един с по-голямо съпротивление за упражненията. Не забравяйте, че каучукът е крехък материал.

Не ги разтягайте повече от два пъти дължината им. Ето защо за спортуващите, които практикуват с обувки и търсят ластици с дълъг живот, препоръчваме ластиците с текстил.

Съвети за поддръжка и съхранение

За по-дълъг живот на ластиците препоръчваме:

- Да ги почиствате внимателно с хладка вода и влажна кърпа; - Да ги поръсвате с талк от време на време; - Да ги съхранявате далече от пряка светлина и източници на топлина при температура до 30°С.

Състав

Състав

Ластична лента: 100.0% Синтетичен каучук

Съвети за съхранение и поддръжка

Съвети за съхранение

Да се съхранява на чисто и сухо място (на закрито). <br /> Да се съхранява далече от източник на топлина.

Тестване и гаранция

Тестване на продукт

За да гарантираме качествата на продукта, той преминава множество тестове. Не сме използвали вредни субстанции за изработването му.

Гаранция

2 Години