QUECHUA Реф. 8731616 4456574

ПАЛАТКА С РЕЙКИ ЗА КЪМПИНГ ARPENAZ 4.1 F&B, 1 СПАЛНО, 4-МЕСТНА

369,00 лв.
Цвят: ТЮРКОАЗЕНО / БЯЛО
  • ТЮРКОАЗЕНО / БЯЛО
Не се предлага онлайн

Наличност по магазини

Екипът ни разработи 4-местната палатка с рейки Arpenaz 4.1 F&B с предварително захванати спално и просторно преддверие.

ПРЕДИМСТВА

Лесен монтаж/демонтаж

Рейки с цветни маркери за лесен монтаж. Предварително захванати спални.

Лесно пренасяне

Правоъгълен калъф: 65 x 30 х 25 см, 48 литра, 10,6 кг.

Жизнено пространство

Спално 240 x 210 см. Преддверие за правостоящи: 5 м². Под с борд.

Непромокаемост

Лабораторен тест, симулиращ тропически дъжд. Под душ: 200 мм вода/час/м².

Намаляване на топлината

Материя Fresh: ограничава нагряването на вътрешността от слънцето.

Тъмнина

Патентована материя, която блокира слънчевата светлина.

Устойчивост на вятър

Устойчивост на вятър със степен 6 - около 50 км/ч. Тест в аеродинамичен тунел.

Указания


Техническа информация

ПРЕДДВЕРИЕ И СПАЛНО

Преддверие с площ 5 м² и височина 1,90 м.Палатката е снабдена със следните елементи:

- под с борд, който може да се повдигне в случай на дъжд;

- прозорец с капак.Спалното е предназначено за максимум 4 дюшека с широчина 60 см. Подходящо е и за двойка, която се нуждае от по-голямо спално.

Разпъване/събиране

Конструкция със съединени рейки и предварително захванато спално и горен слой. Разпъва се с прекарване на 3 цветни рейки през съответните канали.След това рейките се поставят на опън в черните накрайници в основата на горния слой. V-образните колчета се поставят в двата задни ъгъла и палатката се изтегля напред. Накрая се поставят колчетата в предните два ъгъла.

Препоръчваме продуктът да се разпъва от 2-ма души.Площ на пода: 20 кв.м.

ТЕХНОЛОГИЯ FRESH & BLACK ЗА ПРОХЛАДА И ТЪМНИНА

С нея ще спите по-добре, тъй като осигурява тъмнина и прохлада в палатката.

Fresh & Black е патентована технология на DECATHLON, която отразява слънчевите лъчи и предпазва от светлината благодарение на иновативните материи.

С нея палатката остава хладна и тъмна.


Слънцезащита

Материята, изработена по технология Fresh&Black, притежава слънцезащитен фактор UPF 50+.

Внимание: имайте предвид, че през отворен вход може да премине значително количество UV лъчи.

Вентилационни отвори

Преддверие с дишащ горен слой за проветряване и ограничаване на конденза във вътрешността на палатката. Високо разположени в предната и задната част на палатката вентилационни отвори. Комарник в задната част на спалното.

Устойчивост на вятър

Всичките ни палатки преминават изпитвания в аеродинамичен тунел върху въртяща се платформа. Целта е всички страни на палатката да бъдат изложени на еднаква сила на вятъра.

При правилно разпъване на палатката и поставяне на обтегачите, тя е устойчива на вятър със степен 6, измерен до 50 км/ч.

Непромокаемост

Палатките преминават тестове за непромокаемост. Първият тест се извършва в лаборатория: 200 л/ч/м² в продължение на 3 часа, което се равнява на тропически дъжд от 200 мм на час. Вторият тест е полеви. Той се извършва в реални условия от нашия екип. Тази палатка е оборудвана с горен слой от полиестер с полиуретанова промазка с водоустойчивост 2000 мм. Има непропускливи шевове с термолепени ленти и под от полиетилен 140 г/м².

Поправка

Дизайнерските ни екипи разработват продуктите по технология, гарантираща устойчивост и дълъг живот. Тази технология позволява извършването на поправки на повредените палатки. За резервни части и поправка на надуваеми рейки посетете сайта decathlon.bg или сервиза на магазина.

Рейки и колчета

Рейки: всички рейки са изработени от фибростъкло и са преминали двоен контрол на качеството, гарантиращ отлична устойчивост на счупване.Колчета: всички колчета са изработени от стомана и са с диаметър 6 мм.

Съвети за поддръжка

Нашите палатки за къмпинг са предназначени за употреба на открито (4 седмици годишно) - в къмпинг и навсякъде в природата. Непрекъснатото излагане на UV лъчи в рамките на няколко седмици може да повреди текстилните части. Тези продукти не попадат в категорията "Градински мебели" и не са предназначени за постоянно стоене на открито. За да гарантирате оптимално дълъг живот на палатката, препоръчваме да я съхранявате прибрана, когато не я използвате.

Състав

Състав

Основна материя: 100.0% Полиестер; Спално помещение: 100.0% Полиестер; Рейка: 100.0% Фибростъкло; Постелка: 100.0% Полиетилен; Чанта за пренасяне: 100.0% Полиестер

Съвети за съхранение и поддръжка

Да не се пере. Да не се пере.
Изключено е избелване. Изключено е избелване.
Не сушете в сушилня. Не сушете в сушилня.
Не гладете. Не гладете.
Не почиствайте на химическо чистене. Не почиствайте на химическо чистене.

Съвети за съхранение

Препоръчваме ви да оставяте палатката да съхне на открито, включително долната част. След това можете да го приберете, без да се страхувате от появата на миризми и образуването на мухъл.

Ограничения при използване

Не е подходящ за постоянно излагане на открито.

Тестване и гаранция

Тестване на продукт

Нашите партньорски лаборатории, както и нашите собствени лаборатории, допринасят за иновациите и разработването на палатките Quechua. Обширните анализи и изпитвания ни позволяват да гарантираме техническите им характеристики (ветроустойчивост, непромокаемост).

Гаранция

3 Години

Съгласие от

Продуктите Quechua се тестват в условията, които можете да срещнете по време на къмпинг или в природата. Нашите екипи, както и представителна група от потребители (състояща се от наши партньори, любители на къмпинга и клиенти), тестват продуктите на всеки етап от тяхната разработка до пускането им в продажба. Така ние можем да гарантираме качеството на палатките.

Видеа