Уважаеми клиенти, молим да имате предвид, че поради големия обем от пратки, срока за доставка в област Варна може да бъде удължен с до 48 часа над стандартния срок за доставка.
Моля, първо изберете дума за търсене, преди да кликнете върху "Търсене".
Моля, първо изберете дума за търсене, преди да кликнете върху "Търсене".
Richiamo-prodotto

Изтегляне на продукт
проверка на качеството

Изтегляне на продукт

След проведени тестове за контрол на качеството B’TWIN установи дефект, засягащ предния калник. По време на употреба калникът в някои случаи може да блокира колелото и да предизвика падане. Тъй като смята, че безопасността на клиентите ни е от първостепенно значение и че усъвършенстването на продуктите ни е приоритет, B’TWIN реши да премине към изтегляне на велосипедите B’ORIGINAL, продавани между 1 януари 2016 г. и 31 август 2018 г. (моделите по-долу).

Повече информация

Благодарим Ви за доверието, което ни гласувахте с покупката на Domyos Strap Training. Като част от нашия контрол над безопасността и качеството и от постоянния ни диалог с клиентите, нашите екипи установиха, че този продукт не отговаря на желаното от нас ниво на безопасност. Установихме, че в много редки случаи карабинерът може да се счупи и това да доведе до падане.

Повече информация

В рамките на процедурите ни за контрол на качеството идентифицирахме потенциален риск: в редки случаи заключващият пръстен (черната част) на карабинера може да е монтиран на обратно. Това може да доведе до опасност от непредвидено отключване на карабинера по време на използването му. За нас Вашата безопасност е от първостепенна важност, ето защо решихме да изтеглим този продукт. Това изтегляне на продукт се отнася до Вас, ако покупката Ви е била извършена между 5 декември 2018 г. и 4 юли 2019 г.

Повече информация