Richiamo-prodotto

Изтегляне на продукт
проверка на качеството

Изтегляне на продукт

Установихме няколко случая на счупване на автоматите, което може да доведе до падане. Безопасността на нашите клиенти е приоритет за нас, затова изтегляме от продажба тези 3 модела.

Повече информация

В рамките на процедурите ни за контрол на качеството екипите на B’TWIN - ELOPS установиха потенциална опасност в някои количества на следния продукт: ДЕТСКО СТОЛЧЕ 100 BCLIP B’twin. Ако сте купили този продукт между 1 октомври 2018 г. и 20 ноември 2019 г. включително, тази проверка се отнася до Вас.

Повече информация

В рамките на процедурите ни за контрол на качеството и безопасността екипите на Decathlon констатираха проблем. По време на употреба винтът на механизма за закрепване на кормилото може да се развие и да доведе до реална опасност от падане. Поради тази причина решихме да пристъпим към изтегляне на велосипеда TILT 900 на марката Btwin.

Повече информация

В рамките на процедурите ни за контрол на качеството екипите на марката BTWIN идентифицираха потенциален риск: предпазната кука може да се отвори и велосипедът може да падне от багажника. За нас Вашата безопасност е от първостепенна важност, ето защо решихме да изтеглим този продукт. Това изтегляне на продукт се отнася до Вас, ако покупката Ви е била извършена между 1 януари 2016 г. и 6 юни 2019 г.

Повече информация

В рамките на процедурите ни за контрол на качеството и безопасността екипите на марката NABAIJI установиха потенциален риск: съединението между пояса и седалката може да се разлепи.

Повече информация

В рамките на процедурите ни за контрол на качеството и безопасността екипите на марката FOUGANZA установиха, че някои продукти са с повишена концентрация на хром 6, което в редки случаи може да доведе до алергични реакции. За нас Вашата безопасност е от първостепенна важност, ето защо решихме да изтеглим този продукт. Това изтегляне на продукт се отнася до Вас, ако покупката Ви е била извършена между 16 юни 2017 г. и 5 юли 2019 г.

Повече информация

В рамките на процедурите ни за контрол на качеството идентифицирахме потенциален риск: в редки случаи заключващият пръстен (черната част) на карабинера може да е монтиран на обратно. Това може да доведе до опасност от непредвидено отключване на карабинера по време на използването му. За нас Вашата безопасност е от първостепенна важност, ето защо решихме да изтеглим този продукт. Това изтегляне на продукт се отнася до Вас, ако покупката Ви е била извършена между 5 декември 2018 г. и 4 юли 2019 г.

Повече информация

В рамките на процедурите ни за контрол на качеството екипите на Kalenji и Geonaute идентифицираха потенциален риск: има опасност батерията да прегрее по време на зареждането и така може да изложи ползвателите на риск от пожар/изгаряне.

Повече информация

Благодарим Ви за доверието, което ни гласувахте с покупката на Domyos Strap Training. Като част от нашия контрол над безопасността и качеството и от постоянния ни диалог с клиентите, нашите екипи установиха, че този продукт не отговаря на желаното от нас ниво на безопасност. Установихме, че в много редки случаи карабинерът може да се счупи и това да доведе до падане.

Повече информация