Richiamo-prodotto

Изтегляне на продукт
проверка на качеството

Изтегляне на продукт

Благодарим Ви за доверието, което ни гласувахте с покупката на Domyos Strap Training. Като част от нашия контрол над безопасността и качеството и от постоянния ни диалог с клиентите, нашите екипи установиха, че този продукт не отговаря на желаното от нас ниво на безопасност. Установихме, че в много редки случаи карабинерът може да се счупи и това да доведе до падане.

Повече информация

В рамките на процедурите ни за контрол на качеството екипите на Kalenji и Geonaute идентифицираха потенциален риск: има опасност батерията да прегрее по време на зареждането и така може да изложи ползвателите на риск от пожар/изгаряне.

Повече информация

В рамките на процедурите ни за контрол на качеството идентифицирахме потенциален риск: в редки случаи заключващият пръстен (черната част) на карабинера може да е монтиран на обратно. Това може да доведе до опасност от непредвидено отключване на карабинера по време на използването му. За нас Вашата безопасност е от първостепенна важност, ето защо решихме да изтеглим този продукт. Това изтегляне на продукт се отнася до Вас, ако покупката Ви е била извършена между 5 декември 2018 г. и 4 юли 2019 г.

Повече информация

В рамките на процедурите ни за контрол на качеството и безопасността екипите на марката FOUGANZA установиха, че някои продукти са с повишена концентрация на хром 6, което в редки случаи може да доведе до алергични реакции. За нас Вашата безопасност е от първостепенна важност, ето защо решихме да изтеглим този продукт. Това изтегляне на продукт се отнася до Вас, ако покупката Ви е била извършена между 16 юни 2017 г. и 5 юли 2019 г.

Повече информация

В рамките на процедурите ни за контрол на качеството и безопасността екипите на марката NABAIJI установиха потенциален риск: съединението между пояса и седалката може да се разлепи.

Повече информация

В рамките на процедурите ни за контрол на качеството екипите на марката BTWIN идентифицираха потенциален риск: предпазната кука може да се отвори и велосипедът може да падне от багажника. За нас Вашата безопасност е от първостепенна важност, ето защо решихме да изтеглим този продукт. Това изтегляне на продукт се отнася до Вас, ако покупката Ви е била извършена между 1 януари 2016 г. и 6 юни 2019 г.

Повече информация