ВЕЧЕ НЕ Е НУЖНО ДА СМЕНЯШ СКОРОСТИ

Революционният ни модел LD920E ще го направи вместо теб! Благодарение на вградения централен мотор OWURU велосипедът автоматично регулира скоростта на въртене на педалите и необходимото усилие спрямо наклона на терена.
Избери желания режим и се наслади на гладко каране до 150 км. Можеш да откриеш и закупиш LD920E само в DECATHLON.

ПЪТУВАНЕТО В ГРАДА МОЖЕ ДА Е ЛЕСНО КАТО ИГРА

Новият LD920E ще ти осигури пълен комфорт при пътуване. Оборудван с фарове 30 лукса, които се захранват от батерията на велосипеда, багажник и калници, създадени специално за модела. Багажникът е с товароносимост 27 кг и е съвместим с детско столче.
Ще откриеш електрическия велосипед на бъдещето в 2 размера – с висока или ниска рамка.

РЕВОЛЮЦИОНЕН МОТОР

Вграденият централен мотор OWURU, разработен съвместно с белгийската компания E2Drives, предлага иновационна технология, която може да бъде открита само в DECATHLON. Моторът автоматично регулира скоростта на въртене на педалите и необходимото усилие спрямо наклона на терена. Това на практика изключва ефекта на наклона при пътуването с велосипед в града. Лесно като игра!

Technische Infos

Благодарение на литиевойонната батерия 48 V (702 Wh), заключена в рамката на велосипеда за максимална защита, можеш да се насладиш на каране до 150 км с едно зареждане.

Bild Motor

3 РЕЖИМА НА ПОДПОМАГАНЕ

Режим +% Подпомагане Макс. пробег
ЕКО +100% до 150 км
СТАНДАРТЕН +180% до 110 км
ТУРБО +370% до 80 км

ЕРГОНОМИЧНО УПРАВЛЕНИЕ

Командата с джойстик може да се управлява изключително лесно с палеца, без да сваляш ръката си от кормилото и погледа от пътя. Цветният екран, вграден в лапата, показва нужната информация в лесен за разчитане вид и интуитивна навигация в различните менюта.

ОБОРУДВАН С ВСИЧКО НУЖНО ЗА СИГУРНОСТ И КОМФОРТ

GPS ПРОСЛЕДЯВАНЕ

АМОРТИСЬОР HEADSHOCK

ЗАКЛЮЧЕНА В РАМКАТА БАТЕРИЯ

USB-C порт за зареждане

СЪВМЕСТИМ С ДЕТСКО СТОЛЧЕ

ЗНАЕШ ЛИ, ЧЕ...

... можеш да закупиш електрическия велосипед LD920E на изплащане 0% лихва изцяло онлайн. Разбери повече тук.