Скрий филтрите
Активни филтри 0
Сортиране по:
  • ТЕНИС РАКЕТА VCORE 100, 300 Г, ЧЕРВЕНА
  • ТЕНИС РАКЕТА VCORE 100, 300 Г, ЧЕРВЕНА
ТЕНИС РАКЕТА VCORE 100, 300 Г, ЧЕРВЕНА
YONEX
8839696

ТЕНИС РАКЕТА VCORE 100, 300 Г, ЧЕРВЕНА

389,00 лв.
  • ТЕНИС РАКЕТА VCORE 100, 300 Г, ЧЕРВЕНА
  • ТЕНИС РАКЕТА VCORE 100, 300 Г, ЧЕРВЕНА
ТЕНИС РАКЕТА VCORE 100, 300 Г, ЧЕРВЕНА
размер :
Няма наличност онлайн
Ако искате да получите известие, когато продуктът е наличен отново, въведете имейл.

Наличност в магазини

Стабилна ракета с отличен топспин за експертни тенисисти.Предлага се без кордаж.

Предимства

Технични удари

Технични удари

С технологии AERO TRENCH и LINER TECH за топспин.
Стабилност

Стабилност

С форма ISOMETRIC за повече стабилност при удар.
Мощност

Мощност

С графит 2-NAMD FlexForce за мощност.

ТЕХНИЧЕСКА ИНФОРМАЦИЯ

Тегло (ненаплетена)

300 г.
Тегло: масата е измерена в грамове. Теглото оказва влияние върху инерцията на ракетата, следователно върху нейната маневреност, стабилност и трансфер на енергията към топката (мощност). По-тежката ракета е по-мощна, но не е толкова маневрена. Обратно, по-леката ракета е по-маневрена, но не е толкова мощна.

Баланс (ненаплетена)

32 см.

Баланс: това е точката на баланс на ракетата, измерена в сантиметри от най-долната част на ракетата (дръжката). При по-висока стойност (баланс към главата) ракетата е по-мощна и стабилна при удар, но не е толкова маневрена. Обратно, при по-ниска стойност (баланс към дръжката), ракетата е по-маневрена, но не е толкова мощна и стабилна при удар.

Размер на главата

645 см².

Размер на главата: това е площта на главата на ракетата, измерен в см². Той оказва влияние върху толерантността и мощността на ракетата. Ракетата с по-голяма глава е по-мощна и толерантна, но предлага по-малко контрол. Обратно, ракетата с по-малка глава осигурява по-голям контрол, но не е толкова мощна и толерантна.

Твърдост

65 Ra
Ra: този индекс определя твърдостта на ракетата, тоест нейното свойство да се огъва при удар. По-твърдата ракета (с по-висок индекс Ra) се огъва по-малко при удар. Това свежда до минимум загубата на енергия, която се предава през кордажа към топката. По този начин най-общо може да се твърди, че по-твърдата ракета е по-мощна.

Инерция (ненаплетена)

SW = 297

Инерцията (на английски: Swingweight) има отношение най-вече към маневреността на ракетата и нейното свойство за предаване на енергията към топката (мощност). Ракетата с по-голяма инерция е по-мощна, но по-малко маневрена. Обратно, ракетата с по-ниска инерция е по-маневрена, но не е толкова мощна. Инерцията в голяма степен се определя от теглото, баланса и дължината на ракетата.

Кордаж

16 x 19

Наплитане на кордажа: това е съотношението на вертикалните и хоризонталните корди. По-големят брой корди означават по-затворен кордаж, а по-малкият брой корди - по-отворен кордаж. По-затвореният кордаж осигурява повече контрол, но по-малко мощност и топспин. Обратно, по-отвореният кордаж предлага повече мощност и топспин, но по-малко контрол.

Дължина

68,7 см.
Дължина: това е дължината на ракетата от основата на дръжката до върха на главата, измерена в сантиметри. По-дългата ракета е по-мощна, но не е толкова маневрена. Обратно, по-късата ракета е по-маневрена, но не е толкова мощна.

Сечение

Сечение: 25,3/25,3/22

ТЕХНОЛОГИЯ ISOMETRIC

Дизайнът ISOMETRIC, разработен преди повече от 30 год., увеличава полезния център със 7% *. Спрямо класическата кръгла рамка, ракетата ISOMETRIC с квадратна форма има по-голям полезен център благодарение на оптимизираното сечение на хоризонталните и вертикалните корди. ISOMETRIC предлага отличен контрол и запазва мощността на удара. ISOMETRIC е търговка марка на Yonex CO., LTD.
* Тествано от Yonex

ТЕХНОЛОГИЯ LINER TECH

Усъвършенстваните втулки позволяват повече движение на кордите при децентрирани удари за максимален топспин.

Технология Aero Trench

За увеличаване на скоростта на главата на ракетата, а следователно и на топспина, новата технология Aero Trench намалява съпротивлението, като прикрива по уникален начин отворите от горната страна на рамката.

Технология Aero Fin

Новите Aero Fins са аеродинамични крилца, разположени по ръбовете на рамката за по-добра маневреност.

Графит 2-NAMD FlexForce

Новият графит 2-NAMD Flex Force, разположен в горната част на рамката, позволява по-бързо огъване и отскок за повече топспин и максимална мощност.

Втулки със силиконово масло

Новото силиконово масло във втулките позволява на ракетата да се огъва бързо и да възстановява първоначалното си положение.