ADIDAS Реф. 8819298 4948802

РАКЕТА ЗА ПАДЕЛ METALBONE 3.2 ALE GALÁN, ЧЕРНА

559,00 лв.
Не се предлага онлайн

Наличност по магазини

Ракетата Metalbone HRD 3.2 е идеална за професионални играчи, търсещи голяма мощност, ефективност и възможност за персонализиране.

ПРЕДИМСТВА

Мощност

Сплав от карбон и алуминий 2:1 и пяна EVA High Memory за повече мощност.

Толерантност

Благодарение на главата Oversize (485 см²) с форма на диамант.

Технични удари

С 3D релеф от двете страни на ракетата за повече топспин.

Устойчивост

Подсилващи вложки на рамката за по-дълготрайна устойчивост.

Маневреност

Теглото 345-360 г и балансът към главата могат да се персонализират (+/-12 г).

Техническа информация

Ниво на умения: средно или професионално

Ракетата Adidas Metalbone HRD 3.2 е подходяща за играчи с мощни удари от бекхенд, нападателен и мощен стил на игра. Тази ракета не е подходяща за играчи на всякакво ниво: за максимална ефективност, тя изисква изградена техника на игра. Въпреки това, тя е идеална за средно напреднали играчи, търсещи максимална мощност.

Стил на игра: мощност

Adidas изработи една от най-мощните ракети на пазара благодарение на главата с форма на диамант, баланса към главата, който придава усещане за тежест, и плътната пяна EVA High Memory (една от най-плътните от колекцията). Съчетанието от всички тези елементи осигурява максимална мощност при всеки удар.

Баланс: към главата

Това е точката на баланс на ракетата, измерена в милиметри от най-долната част на ракетата (дръжката).

При по-висока стойност (баланс към главата) ракетата е по-мощна и стабилна при удар, но създава усещане за тежест (въпреки че теглото не е по-голямо), следователно не е толкова маневрена. Обратно, при по-ниска стойност (баланс към дръжката), ракетата е по-маневрена, но не е толкова мощна и стабилна при удар.

Размер на главата: 485 см²

Това е площта на главата на ракетата, измерен в см². Той оказва влияние върху толерантността и мощността на ракетата. Ракетата с по-голяма глава е по-мощна и толерантна, но предлага по-малко контрол. Обратно, ракетата с по-малка глава осигурява по-голям контрол, но не е толкова мощна и толерантна.

Тегло: 360 г +/- 12 г.

Масата е измерена в грамове. Теглото оказва влияние върху инерцията на ракетата, следователно върху нейната маневреност, стабилност и трансфер на енергията към топката (мощност). По-тежката ракета е по-мощна, но не е толкова маневрена. Обратно, по-леката ракета е по-маневрена, но не е толкова мощна.

Материал от външната страна: карбон и алуминий 2:1

Тези нишки, изработени от сплав от карбон и алуминий 2:1 са по-неразтегливи спрямо останалите карбонови модели, като по този начин предлагат по-твърда повърхност за по-голямо предаване на мощността при удар.

Материал от вътрешната страна: EVA High Memory

Тази пяна предлага отлично абсорбиране на вибрациите и бързо възстановяване на формата за подобряване на отскока на топката.

Технология Weight and Balance

Тази технология е съставена от система от 6 свалящи се винта на моста на ракетата. Броят поставени части позволява регулиране на теглото.

При оставяне на теглото без промяна, балансът на Metalbone е неутрален/към дръжката за повече контрол. При изваждане на винтове, можете да намалите теглото и да качите баланса до 1,5 см за повече ефективност при нападателна игра.

Технология Octogonal Structure

Технологията Octogonal Structure е разположена на рамката и в сърцевината на ракетата Metalbone. Осмоъгълната карбонова тръба подсилва конструкцията за повече твърдост и устойчивост на усукване. Тази технология предлага отлична мощност и изключително усещане за плътност при удар: идеален избор за играчи с нападателен стил.

Технология Spin Blade Octogonal

Технологията Spin Blade Octogonal е съставена от 3D релеф, вграден в отливката на ракетата. Той осигурява оптимално усещане при контакт и оптимизира топспина при удар.

Технология Smart Hole Curve

Специалното разположение на отворите предлага по-лесен топспин при всеки удар.

Metalbone HRD 3.2: официалната ракета на Але Галан

Новият модел Adidas Metalbone HRD 3.2 е предпочетен от Алехандро Галан. Той е разработен с най-добрите технологии за отлична ефективност при игра.

Тестване и гаранция

Гаранция

2 Години

Видеа