Филтри 0
Филтри 0
HEAD Реф. 8794626 4838997

ТЕНИС РАКЕТА AUXETIC EXTREME MP, 300 Г, СИВО/ЖЪЛТО

329,00 лв.
Цвят: ЗЕЛЕНО
  • ЗЕЛЕНО
Не се предлага онлайн

Наличност по магазини

Стабилна ракета с отличен топспин за експертни тенисисти.

ПРЕДИМСТВА

Мощност

С наплитане Head Dynamic String Pattern за мощност.

Стабилност

С технология Auxetic за отлична стабилност.

Технични удари

С технологии Head Dynamic String Pattern и 360 Grommet за повече топспин.

Техническа информация

Тегло (ненаплетена)

300 грама.Тегло: масата е измерена в грамове. Теглото оказва влияние върху инерцията на ракетата, следователно върху нейната маневреност, стабилност и трансфер на енергията към топката (мощност). По-тежката ракета е по-мощна, но не е толкова маневрена. Обратно, по-леката ракета е по-маневрена, но не е толкова мощна.

Баланс (ненаплетена)

32 см.

Баланс: това е точката на баланс на ракетата, измерена в сантиметри от най-долната част на ракетата (дръжката). При по-висока стойност (баланс към главата) ракетата е по-мощна и стабилна при удар, но не е толкова маневрена. Обратно, при по-ниска стойност (баланс към дръжката), ракетата е по-маневрена, но не е толкова мощна и стабилна при удар.

Размер на главата

645 см².Размер на главата: това е площта на главата на ракетата, измерен в см². Той оказва влияние върху толерантността и мощността на ракетата. Ракетата с по-голяма глава е по-мощна и толерантна, но предлага по-малко контрол. Обратно, ракетата с по-малка глава осигурява по-голям контрол, но не е толкова мощна и толерантна.

Твърдост (Ra)

65 RaRa: този индекс определя твърдостта на ракетата, тоест нейното свойство да се огъва при удар. По-твърдата ракета (с по-висок индекс Ra) се огъва по-малко при удар. Това свежда до минимум загубата на енергия, която се предава през кордажа към топката. По този начин най-общо може да се твърди, че по-твърдата ракета е по-мощна.

Инерция (ненаплетена)

SW = 300Инерцията (на английски: Swingweight) има отношение най-вече към маневреността на ракетата и нейното свойство за предаване на енергията към топката (мощност). Ракетата с по-голяма инерция е по-мощна, но по-малко маневрена. Обратно, ракетата с по-ниска инерция е по-маневрена, но не е толкова мощна. Инерцията в голяма степен се определя от теглото, баланса и дължината на ракетата.

Кордаж

16 x 19Наплитане на кордажа: това е съотношението на вертикалните и хоризонталните корди. По-големят брой корди означават по-затворен кордаж, а по-малкият брой корди - по-отворен кордаж. По-затвореният кордаж осигурява повече контрол, но по-малко мощност и топспин. Обратно, по-отвореният кордаж предлага повече мощност и топспин, но по-малко контрол.

Дължина

68,5 см.

Дължина: това е дължината на ракетата от основата на дръжката до върха на главата, измерена в сантиметри. По-дългата ракета е по-мощна, но не е толкова маневрена. Обратно, по-късата ракета е по-маневрена, но не е толкова мощна.

ПРОФИЛ

23 мм / 26 мм / 21 мм

Технология Auxetic

Технологията Auxetic, създадена от Head, е вградена в сърцевината на ракетата. Тя оптимизира усещането и отговора на ракетата според силата на удара.

Система 360 Grommet

Ракетата е разработена с новата система 360 Grommet: по-широките отвори на кордажа му осигуряват отлично движение и оптимален топспин.

Технология Head Dynamic String Pattern

Динамичното наплитане 16x19 с 8 отвора в средата на ракетата осигурява контрола на затворения кордаж, съчетан с топспина и толерантността на отворения кордаж.

Тестване и гаранция

Гаранция

2 Години

Съгласие от

Ришар Гаске и Матео Беретини