Филтри 0
Филтри 0
OXELO Реф. 8739810 4536696

ДЕТСКИ РОЛЕРИ PLAY5, СИВИ

64,90 лв.
Цвят: СИВО
  • ЗЕЛЕНО
  • СИВО
Не се предлага онлайн

Наличност по магазини

Предназначени за деца, които правят първите си стъпки в карането на ролери. Лагерите са адаптирани за продължителни разходки.

ПРЕДИМСТВА

Регулиране

За да следват растежа на краката на детето, ролерите се регулират до 3 номера.

Удобно използване

С чорап и стелка от пяна за комфорт.

Фиксиране на стъпалото

Поддръжка на глезена благодарение на обувката и катарамите с прецизно стягане.

Качество на плъзгане

С лагери ABEC 1, подходящи за начинаещи.

Техническа информация

Съвети за безопасност

Препоръчваме използването на каска, налакътници, наколенки и протектори за китки за осигуряване на цялостна защита при падане.

Как се регулира размерът на детските ролери?

Необходимо е само да преместите езичето в предната част на чорапа на желания номер: 1 за най-малкия размер, 2 за средния размер и 3 за най-големия. Така пространството в предната част на крака се освобождава и размерът се увеличава с 2 номера. Тази практична концепция позволява по-продължителна употреба на ролерите.

Допълнителен комплект за стабилност: реф. 8282768

Комплектът за стабилност е съвместим с всички размери ролери PLAY 3 и PLAY 5. Този комплект е предназначен за пързаляне в конфигурация с три колела за по-голяма стабилност при първите разходки и за по-бързо придобиване на увереност.

СЪВЕТ ПРИ ОБУЧЕНИЕ

При първите качвания на детето на ролери повечето родители го държат за ръцете. Този подход изглежда общоприет, но е неправилен. За да научите детето, заведете го на някоя рампа и му кажете да опита да върви с малки стъпки, докато се държи за рампата с другата ръка. По този начин вие ще му позволите самостоятелно и постепенно да усвои умението за запазване на равновесие върху ролерите.

Гумени или пластмасови спирачки и колела?

За разлика от пластмасата, която буксува, без да спира, гумата има добро сцепление: така детето може да се пързаля без приплъзване при оттласкванията и да спира ефикасно. Освен това гумата се износва по-бавно от пластмасата. Oxelo се грижи за безопасността, независимо от нивото на техническите умения на детето. Избрахме да оборудваме всички детски ролери с колела от гума, а не от PVC.

Ремонт и поддръжка на ролерите

Можете да намерите колела с различни размери (дори светещи), спирачки или съвместими винтове на нашия уебсайт и в магазините Декатлон. Всички части се монтират много лесно. Разгледайте нашите съвети и уроци на страницата на Oxelo в YouTube: https://www.youtube.com/user/oxelo/videos

Как да удължите живота на колелата?

В зависимост от това къде са поставени на кънката, някои колела ще се износят по-бързо от други. Разменяйте редовно местата им.

Време е да ги смените, когато износването достигне първия от 7-те видими кръга от вътрешната страна на колелото.

Тестове на нашите продукти

Всички наши ролери преминават лабораторни изпитвания, при които се потвърждава, че продуктът отговаря на съответните европейски изисквания за ролери, и се тества и на износване. Лабораторните тестове се допълват от изпитвания в реална употреба, някои от които се измерват, а други се основават на преценките на изпитателите, които подлагат продукта на сериозни изпитания.

Резултат: тестван, добре изпитан продукт.

Състав

Състав

Ботуш: 100.0% Полипропилен; Колела: 50.0% Полиуретан, 50.0% Полипропилен; Конструкция: 100.0% Полипропилен; Кора: 100.0% Полипропилен; Основна материя: 100.0% Полиестер; Закопчалка: 50.0% Полиуретан, 50.0% Полиамид; Лагер: 100.0% Стомана

Съвети за съхранение и поддръжка

Съвети за съхранение

Препоръчително е да се съхраняват на сухо място при умерена температура. След употреба да не се сушат в близост до източник на топлина или до открит пламък.

Ограничения при използване

Стандарт EN 13843 B (макс. 60 кг). Не са подходящи за скейтпарк.

Тестване и гаранция

Гаранция за частите

2 години без консумативите (колела/лагери и спирачка).

Видеа