SUBEA Реф. 8827474 4966253

РЪКАВИЦИ ЗА ПОДВОДЕН РИБОЛОВ SPF RESIST, ОТ НЕОПРЕН 1 ММ, ЧЕРНО/СИВО

15,40 лв.
Цвят: ЧЕРНО
  • ЧЕРНО
Помощ при избор на размер Моят размер е:
Не се предлага онлайн

Наличност по магазини

Екипите ни разработиха тези ръкавици за защита на ръцете при подводен риболов.

ПРЕДИМСТВА

Устойчивост

Ръкавици от полиестерна материя и фибростъкло за устойчивост на срязване.

Ловкост

Голяма тактилна чувствителност и сръчност: полестер/еластан.

Устойчивост на триене

Подсилена длан, покритие от каучуков латекс за устойчивост на триене.

Техническа информация

Подсилена длан, покритие от каучуков латекс

Дланта и вътрешната част на пръстите са подсилени с покритие от каучуков латекс за по-голямо прилепване, без да се намали чувствителността при допир.

Избор на размер

Пробвайте ръкавиците за гмуркане преди да ги купите. За осигуряване на оптимална чувствителност при допир те трябва да прилягат плътно към кожата.

Тегло на чифт ръкавици (номер L)

Тегло: 100 г (теглото може да варира според партидата).

Състав

Състав

Основна материя: 10.0% Еластан, 67.0% Полиестер, 23.0% Фибростъкло; Основна тъкан - Покритие: 100.0% Латекс от естествен каучук

Съвети за съхранение и поддръжка

Ръчно пране. Максимална температура 40°C. Ръчно пране. Максимална температура 40°C.
Изключено е избелване. Изключено е избелване.
Не сушете в сушилня. Не сушете в сушилня.
Не гладете. Не гладете.
Не почиствайте на химическо чистене. Не почиствайте на химическо чистене.

Съвети за съхранение

Да се съхраняват на проветриво място, далеч от източници на топлина.

Тестване и гаранция

Гаранция

2 Години

Съгласие от

Нашият технически партньор: Planet Ocean (водолазен център с 5 звезди по системата PADI), разположен в центъра за водни спортове на DECATHLON в Андай, Франция. Planet Ocean използва целогодишно екипировка SUBEA. Екип инструктори участва с взискателност в разработването на продуктите SUBEA: от създаването на концепцията с екипа на DECATHLON (продуктовите мениджъри, дизайнерите и инженерите) до целогодишното тестване на издръжливостта на продуктите с помощта на водолази от всички нива.