KIPRUN Реф. 8803887 4866248

ДАМСКИ ОБУВКИ ЗА БЯГАНЕ KIPRUN KD500 3, ЗЕЛЕНИ

139,00 лв.
Цвят: ЗЕЛЕНО / ВИОЛЕТОВО
  • ЗЕЛЕНО / ВИОЛЕТОВО
  • БЯЛО / РОЗОВО
Помощ при избор на размер Моят размер е:
Не се предлага онлайн

Наличност по магазини

Моделът KIPRUN KD500 3 ще бъде верен съюзник за първите ви интензивни тренировки. Благодарение на реактивната пяна маратонките ще дадат ритъм на крачките ви.

ПРЕДИМСТВА

Оттласкване

Благодарение на пяната VFOAM изразходвате по-малко енергия.

Тегло

210 г за номер 38.Отличен баланс между омекотяване и динамика.

Сцепление

Каучукова подметка за сцепление на всякакъв терен.

Омекотяване

Подметка VFOAM, която абсорбира ударите.

Техническа информация

Омекотяване и динамика

Новата пяна VFOAM, разработена от Arkema, осигурява комфорт и възстановяване на енергията.

За това ново поколение на модела KD500 3 избрахме подметка от 100% VFOAM за още повече динамика.

Нова мрежеста материя

Маратонките KD500 3 са универсални маратонки за бягане. Благодарение на техничната мрежа предлагат идеален баланс между дишане и комфорт по време на най-интензивните тренировки.Лекото им тегло ги прави отличен избор за бегачи, които искат да тренират всеки ден и да приемат предизвикателството на първите си интензивни тренировки. KD500 3 въплъщават перфектния баланс между напреднали технологии и практичност, предлагайки безкомпромисно изживяване при бягане.

Лекота за интензивни тренировки

Теглото на маратонките има значително влияние върху разхода на енергия, а следователно върху представянето на бегача. Колкото по-леки са обувките, толкова по-добро е представянето на бегача. Ето защо избрахме пяната VFOAM, известна с изключителната си лекота. Нещо повече, нашите инженери насочиха усилията си върху оптимизиране на теглото на KD500 3 - 210 г за номер 38, за да гарантират бягане, което съчетава лекота и ефективност.

Стабилност при бягане на асфалт

Доброто сцепление дори на мокър асфалт е задължително условие, за да се чувствате уверени при бягане. Подметката на маратонките KIPRUN KD500 3 е с нова геометрия и висококачествен каучук, за да отговори на очакванията ви. С тези маратонки бягате с висока скорост дори на мокър терен без риск от падане.

Дроп (подметка)

Дроп 8 мм.

Състав

Състав

Подметка: 45.0% Синтетичен каучук, 55.0% Полиетерни блокови амиди; Външна част: 57.0% Полиестер, 43.0% Полиестер; Вътрешна част: 100.0% Полиестер

Съвети за съхранение и поддръжка

Да не се пере. Да не се пере.
Изключено е избелване. Изключено е избелване.
Не сушете в сушилня. Не сушете в сушилня.
Не гладете. Не гладете.
Не почиствайте на химическо чистене. Не почиствайте на химическо чистене.

Съвети за съхранение

Когато се грижите за обувките си, мислете за тях като за верни партньори в бягането. Да се съхраняват на сухо и проветриво място. Да не се съхраняват на прекалено топло място.

Тестване и гаранция

Тестване на продукт

Всички продукти на DECATHLON се подлагат на тестове чрез представителна група потребители, в условията на употребата, за която са създадени. Целта ни е да проверим характеристиките на продуктите, да ги усъвършенстваме и да ги одобрим, за да могат да ви осигурят всичко, от което се нуждаете, докато практикувате любимия си спорт.

Гаранция

2 Години

Съгласие от

Екипът на Kiprun включва бегачи на всякакво ниво. Всеки ден спортуваме с продуктите на Kalenji, за да ги тестваме и подобряваме. След това те се подлагат и на тестове чрез представителна група потребители, в условията на употребата, за която са създадени. Преди да стигнат до вас, те са пробягали много километри при различни дистанции.

Видеа