KIPRUN Реф. 8801426 4852701

МЪЖКИ ОБУВКИ ЗА БЯГАНЕ KIPRUN KD900X LD

329,00 лв.
Цвят: БЯЛО / ЗЕЛЕНО
  • БЯЛО / ЗЕЛЕНО
Помощ при избор на размер Моят размер е:
Не се предлага онлайн

Наличност по магазини

Маратонките KD900X LD са разработени съвместно с атлети за вас бегачите, за да ви помогнат да постигате високи резултати в състезанията на дълги дистанции.

ПРЕДИМСТВА

Лекота

206 г за номер 42 за по-добра динамика.

Оттласкване

Оптимално връщане на енергията с карбоновия елемент и пяната VFOAM PLUS.

Омекотяване

Нова пяна VFOAM PLUS за перфектно омекотяване.

Удобно използване

Нова, по-еластична мрежеста материя на горната част, която осигурява комфорт.

Техническа информация

Маратонки, създадени в сътрудничество с атлети

През 2022 г. Йоан Ковал, един от първите атлети в екипа на KIPRUN, иска да пробяга първия си маратон в Лондон. Само за няколко месеца екипът от дизайнери с подкрепата и експертния поглед на Йоан и неговите 15 години на най-високо ниво реализира техническо постижение, съчетаващо динамика, омекотяване и лекота. Резултатът е обувка, способна да подобрява рекорди.

Перфектно съотношение между омекотяване и динамика

С изцяло новата пяна VFOAM PLUS и карбоновия елемент маратонките KD900X LD преосмислят динамиката и омекотяването.Маратонките KD900x LD се огъват по стъпалото и освобождава енергия при всяка крачка. Пяната VFOAM PLUS осигурява перфектно оттласкване, което ви позволява да давате най-доброто от себе си при всяка крачка. Тя абсорбира ударите, като същевременно осигурява експлозивна енергия за по-бързо и по-дълго бягане.

Тествани и одобрени от международни атлети

Нашите атлети подобриха рекордите си с KD900X LD. Нашият атлет Бравин Кипту пробяга 11-ото най-бързо време в историята на бягането на 10 км в Мадрид за 27 мин и 02 сек, същото време като на легендата Хайле Гебреселасие.А френската атлетка Мелин Ролин завърши 18-а на Световното първенство по полумаратон в Рига през 2023 г. за 1 час 10 мин и 35 сек.

Лекота за по-добро представяне

Проучванията ни показаха, че по-леките продукти позволяват да подобрите резултатите си при бягане, тъй като с тях пестите енергия.

За да създадем модела KIPRUN KD900X LD не направихме компромис с комфорта. Избрахме по-леки компоненти и работихме върху оптимизиран дизайн на подметката. Резултат: маратонките KIPRUN KD900X LD тежат 206 г за номер 42 и са с 10% по-леки от предишния модел KD900X.

Дроп (подметка)

Дроп 4 мм.

Състав

Състав

Външна част: 5.0% Полиуретан, 7.0% Термопластичен полиуретан, 3.0% Полиестер, 85.0% Полиестер; Подметка: 25.0% Синтетичен каучук, 58.0% Етиленвинил ацетат, 10.0% Въглерод, 7.0% Полиетерни блокови амиди; Вътрешна част: 50.0% Полиестер, 50.0% Полиестер

Съвети за съхранение и поддръжка

Да не се пере. Да не се пере.
Изключено е избелване. Изключено е избелване.
Не сушете в сушилня. Не сушете в сушилня.
Не гладете. Не гладете.
Не почиствайте на химическо чистене. Не почиствайте на химическо чистене.

Съвети за съхранение

Когато се грижите за обувките си, мислете за тях като за верни партньори в бягането. Да се съхраняват на сухо и проветриво място. Да не се съхраняват на прекалено топло място.

Тестване и гаранция

Тестване на продукт

Всички продукти на DECATHLON се подлагат на тестове чрез представителна група потребители, в условията на употребата, за която са създадени. Целта ни е да проверим характеристиките на продуктите, да ги усъвършенстваме и да ги одобрим, за да могат да ви осигурят всичко, от което се нуждаете, докато практикувате любимия си спорт.

Гаранция

2 Години

Съгласие от

Одобрени от атлети от световния елит: Бравин Кипту пробяга 11-ото най-бързо време в историята на бягането на 10 км в Мадрид за 27 мин и 02 сек, същото време като на легендата Хайле ГебреселасиеМелин Ролин завърши 18-а на Световното първенство по полумаратон в Рига през 2023 г. за 1 час 10 мин и 35 сек.

Видеа