Филтри 0
Филтри 0
DOMYOS Реф. 8799838 4837828

БАТУТ 300 С ПРЕДПАЗНА МРЕЖА

499,00 лв.
449,00 лв.
-10%
Не се предлага онлайн

Наличност по магазини

Гамата батути на DECATHLON е проектирана така, че да допринася безопасно за психомоторното развитие на децата и същевременно да улеснява родителите.

ПРЕДИМСТВА

Лесен монтаж/демонтаж

Без винтове и без инструменти.

Качество на отскока

66 пружини за динамично и удобно скачане.

Стабилност

3 стоманени крака за стабилност. Сертифициран по стандарт EN 71-14.

Няколко начина на използване

Стълбовете се сгъват, за да покриете батута със защитното покривало.

Тегло

Подходящ за хора с тегло до 100 кг.

Защита от климатични влияния

Висока устойчивост на скачане, UV лъчи и дъжд.

Поправка

Всички части се предлагат като резервни, за да поправите лесно батута си.

[EN] Jumping surface

Диаметър 3 метра, предлагащ 5,2 м² обезопасена повърхност за скачане.

Техническа информация

Отговаря на стандартите CE за батути

Отговаря на стандартите CE за батути (EN 71-14, EN 71-1 2014+A1:2018, EN 71-2:2020, EN 71-3+A1:2021).

Тези стандарти определят изискванията и методите за изпитване, приложими за батути, използвани в домашни условия. Тези изисквания и методи за изпитване обхващат по-специално следните аспекти: конструкцията и устойчивостта на материалите.

Безопасност на материалите

Всички наши батути отговарят не само на стандарта за батути EN 71-14 и на стандартите за играчки, но се подлагат на задълбочени допълнителни тестове в акредитирани външни лаборатории, за да се гарантира, че не представляват риск за здравето на потребителите (хром 6, фталат, формамид, бисфенол А, S).

Лесен монтаж и съхранение

За сглобяването или разглобяването на този батут не са необходими винтове или инструменти. Всички части се свързват една с друга, което прави този батут здрав и лесен за монтаж и съхранение.Стълбовете на мрежата могат да се сгънат без инструменти за няколко секунди, което позволява да поставите покривалото (продава се отделно) за няколко секунди и да намалите съпротивлението при вятър с почти 50% (тест във въздушен тунел).Нашите тестери монтираха батута за по-малко от 40 мин.

Безопасно използване

Безопасността на нашите потребители е водеща при проектирането на нашите продукти. - Полиетиленова защитна мрежа, оборудвана с вход, за да се гарантира, че зоната за скачане е винаги затворена и сигурна. - Стълбовете на мрежата са разположени далече от зоната за скачане и са покрити със защитна пяна.- За допълнителна безопасност дизайнът на мрежата не позволява достъп до пружините, докато сте върху повърхността за скачане.- Защитна пяна на пружини с широчина 30 см и дебелина 20 мм.

Устойчивост на металните части

Изработен от здрави материали. Тръбите на конструкцията отговарят на стандартите EN ISO 8493 и EN ISO 8492, за да се гарантира, че са здрави и стабилни. Изработени от горещо поцинкована стомана, те предлагат отлична устойчивост на корозия.

Всички пружини с диаметър 24 мм и 29 спирали са изработени от стомана, обработена за устойчивост на корозия чрез електрогалванизиране.Твърдостта им е 4 N/mm. В лаборатория преминават 45 000 цикъла на разтягане от 15 до 95 мм, без да се скъсат или повредят.

Устойчивост на гъвкавите части

- Мрежата за скачане е изработена от устойчив на UV лъчи полипропилен (същият материал, който се използва за въжетата на лодките).

- Защитната мрежа е изработена от устойчив на UV лъчи полиетилен, който издържа на опън много над нормата.- Защитната пяна на стълбовете е релефна с кръстосана плетка за по-голяма устойчивост във времето.

Стабилност

Трите W-образни крака с 2 точки на контакт осигуряват оптимална стабилност.Стабилността е тествана при употреба и в лаборатория в съответствие със стандарт EN71-14, за да се гарантира, че издържа на натоварване от 100 кг в динамичен режим, а повърхността за скачане не се деформира в статичен режим при натоварване до 500 кг. Препоръчваме да баластирате батута, за да се гарантира стабилността му при силен вятър.Можете да използвате комплект за фиксиране (8377282) или баластна тежест (8751885).

Качество на скачане

66 пружини с 29 спирали с диаметър 24 мм и дължина 141 мм са с якост на опън 57 N. В комбинация с повърхността за скачане с диаметър 257 см те предлагат отличен отскок и комфорт при скачане.

Поправка

100% от частите на батута се предлагат като резервни части в продължение на 10 години от датата на последната продажба.

Частите могат да бъдат поръчани на сайта или с помощта на консултатнт от сервиза на DECATHLON.

Съвместими продукти

Стълба с 2 стъпала, покривало 300,

комплект за фиксиране, баластна тежест, ластик за скачане на височина.

Размери

Общ диаметър: 3,00 м.

Обща височина 2,57 м.

Тегло: 50 кг. Повърхност за скачане: 5,2 м² ( ⌀ 2,57 м).

Размери

Кашон 1: 1520 мм х 525 мм х 260 мм.

Тегло с опаковка: 53 кг

Съвет при монтажа

Искате да предотвратите шума на вашия батут?

Имаме решение!Когато сглобявате вашия батут, не забравяйте да смажете металните съединения, за да се избегне триене, като използвате тефлонова грес

(реф. 8344430

Препоръки и ограничения при употреба

Препоръчваме на скачачите да тренират с чорапи със силикон на стъпалото, за да се предотврати подхлъзване.Само за употреба на открито.

Забранено за деца под 3 год. Да се използва от деца над 3 год. под наблюдение от възрастен.Да се използва от един човек, за да се предотврати риск от сблъсване.Съветваме ви да оставяте свободно пространство на два метра около батута.

Състав

Състав

Рамка: 100.0% Стомана; Постелка: 100.0% Полипропилен; Защитна капачка: 50.0% Поливинилхлорид, 50.0% Полиетиленова пяна; Мрежа: 100.0% Полиестер

Съвети за съхранение и поддръжка

Възможно е сушене в сушилня. Нормална температура, максимална температура на изходящия въздух от барабана 80°C. Възможно е сушене в сушилня. Нормална температура, максимална температура на изходящия въздух от барабана 80°C.
Максимална температура на пране 30°C. Много умерено третиране. Максимална температура на пране 30°C. Много умерено третиране.
Гладете при максимална температура на подложката 150°C. Гладете при максимална температура на подложката 150°C.
Максимална температура на пране 70°C. Нормално третиране. Максимална температура на пране 70°C. Нормално третиране.
Гладене при максимална температура на подложката на ютията 200°C. Гладене при максимална температура на подложката на ютията 200°C.

Съвети за съхранение

Не се колебайте да сгънете стълбовете и да покриете батута със защитното покривало 300 (продава се отделно), за да го предпазите от замърсяване, листа и лошо време.

Ограничения при използване

Забранено за деца под 3 год.

Тестване и гаранция

Тестване на продукт

Издържлива повърхност за скачане! Повърхността за скачане е частта, която е подложена на най-голямо натоварване. При разработването ѝ за нас беше важно да гарантираме, че ще запази качествата си дълго време. За да се гарантира качеството ѝ, повърхността е преминала многобройни тестове.Издържи натоварване от 550 кг при стандартните тестове за батут.Петгодишната гаранция е обещание за качеството ѝ.

Съгласие от

Този батут е преминал задълбочени тестове по стандарт в акредитирани, независими лаборатории. Одобрен е за дългосрочна употреба благодарение на сътрудничеството с нашата общност от тестери.

Гаранция за частите

5 години за конструкцията и повърхността за скачане. 2 години за частите. Предлагат се резервни части.

Видеа