Филтри 0
Филтри 0
KIPRUN Реф. 8798219 4814197

ДАМСКИ ОБУВКИ ЗА БЯГАНЕ KIPRUN KD 900, КОРАЛ

184,00 лв.
149,00 лв.
-19%
Цвят: ОРАНЖЕВО / ЗЕЛЕНО
  • ЖЪЛТО
  • ОРАНЖЕВО / ЗЕЛЕНО
Помощ при избор на размер Моят размер е:
Не се предлага онлайн

Наличност по магазини

Нашият дизайнерски екип разработи тези динамични, омекотяващи и леки маратонки за бягане на разтояния от 10 до 42 км.

ПРЕДИМСТВА

Лекота

185 г за номер 38.

Оттласкване

Отлично връщане на енергията благодарение на пяната Pebax® Arkema.

Сцепление

Голямо сцепление на мокър терен благодарение на материала и геометрията на подметката.

Омекотяване

Динамично омекотяване до 1000 км благодарение на пяната Pebax® Arkema.

Техническа информация

Динамично омекотяване

За пяната си партнирахме с Arkema, водеща френска компания, специалист в химическата промишленост и разработването на високотехнологични материали. Резултат на това партньорство е пяната VFOAM от Pebax®, осигуряваща с 20% по-добра динамика от тази на класическите маратонки. Пяната PEBAX® Arkema в комбинация с геометрията на подметката предлагат динамично омекотяване.

Геометрия на подметката за максимална енергия

Конструкцията на подметката в зоната на петата позволява оптимизиране на деформирането на материала за максимална енергия при всяка крачка. Подметката позволява да се възползвате от всички характеристики на маратонките: геометрия в предната част на стъпалото, която позволява максимална изява на пяната Pebax®, и геометрия на петата с интуитивна форма, разположена на единственото място, в което е необходимо омекотяване.

Лекота

Проучванията ни показаха, че по-леките продукти позволяват да подобрите резултатите си при бягане, тъй като с тях пестите енергия.

Обувките KD900 са все така удобни и здрави, като избрахме по-леки материали и подобрихме подметката.

Резултат: 185 г за номер 38.

Стабилност при бягане на мокър терен и при завои

За подметката на обувките се вдъхновихме от автомобилните гуми, за да не губите контрол при бягане, дори в дъждовно време.

Геометрията на подметката в комбинация с каучука прави маратонките много стабилни на мокър терен и завои дори при бягане с висока скорост.

Дроп (подметка)

Разлика в дебелината на подметката отпред и отзад 8 мм.

Екип от страстни бегачи

Маратонките Kiprun KD900 са резултат от дългогодишния опит на екипите на DECATHLON.

Нашите продуктови мениджъри, инженери и дизайнери, страстни любители на бягането, разработват продуктите Kiprun с помощта на бегачи, треньори и вашата обратна връзка.

Заедно избираме материите, създаваме прототипи, тестваме и одобряваме продуктите в лаборатория и в реални условия.

Състав

Състав

Подметка: 30.0% Синтетичен каучук, 70.0% Полиетерни блокови амиди; Външна част: 20.0% Термопластичен полиуретан, 80.0% Полиестер; Вътрешна част: 100.0% Полиестер

Съвети за съхранение и поддръжка

Възможно е сушене в сушилня. Нормална температура, максимална температура на изходящия въздух от барабана 80°C. Възможно е сушене в сушилня. Нормална температура, максимална температура на изходящия въздух от барабана 80°C.
Максимална температура на пране 30°C. Много умерено третиране. Максимална температура на пране 30°C. Много умерено третиране.
Гладете при максимална температура на подложката 150°C. Гладете при максимална температура на подложката 150°C.
Максимална температура на пране 70°C. Нормално третиране. Максимална температура на пране 70°C. Нормално третиране.
Гладене при максимална температура на подложката на ютията 200°C. Гладене при максимална температура на подложката на ютията 200°C.

Тестване и гаранция

Тестване на продукт

Всички продукти на DECATHLON се подлагат на тестове чрез представителна група потребители, в условията на употребата, за която са създадени. Целта ни е да проверим характеристиките на продуктите, да ги усъвършенстваме и да ги одобрим, за да могат да ви осигурят всичко, от което се нуждаете, докато практикувате любимия си спорт.

Гаранция

2 Години

Съгласие от

Екипът на Kiprun включва бегачи на всякакво ниво. Всеки ден спортуваме с продуктите на Kalenji, за да ги тестваме и подобряваме. След това те се подлагат и на тестове чрез представителна група потребители, в условията на употребата, за която са създадени. Преди да стигнат до вас, те са пробягали много километри при различни дистанции - от 10 км до маратон.