DOMYOS Реф. 8788842 4795313

ДАМСКИ ОБУВКИ ЗА ФИТНЕС 100, ЧЕРНИ

36,90 лв.
Цвят: ЧЕРНО / БЯЛО
  • ЧЕРНО / БЯЛО
Помощ при избор на размер Моят размер е:
Не се предлага онлайн

Наличност по магазини

Със своята изключително удобна мрежеста горна тези обувки са вашият нов съюзник в нискоинтензивните фитнес тренировки.

ПРЕДИМСТВА

Лекота

Леки материали, една обувка номер 39 тежи само 170 г.

Удобно използване

Мрежеста горна част за комфорт.

Гъвкавост

Канали в предната част за гъвкавост и странична поддръжка.

Техническа информация

Защо да изберете обувки, създадени за фитнес?

Знаете ли, че...Носенето на обувки, създадени за фитнес, намалява риска от нараняване с 20% в сравнение с носенето на обувки за бягане. Проучванията, проведени от нашата лаборатория Sportlab, показаха, че има движения, които са специфични за фитнес тренировките и се не се срещат при другите спортове (усуквания, групови скокове, клекове, напади и др.). Тези обувки са разработени, за да ви помогне да изпълнявате тези движения без риск от нараняване.

Обувки, създадени за използване на закрито

Тъй като кардио фитнесът се практикува предимно в зала или в домашни условия, обувките са създадени за използване на закрито. Например по-меката им гума е проектирана за използване на закрито и ще се износи преждевременно, ако ходите с обувките по асфалт. Сцеплението на подметките също е тествано на повърхности на закрито. Подметките са немаркиращи.

Дроп на подметката (разлика в дебелината пета - пръсти)

Както всички наши обувки за фитнес, моделът 100 е с дроп 4 мм - осигуряват усещане близко до естествената позиция на стъпалото, когато не носите обувки (т.е. с дроп 0 мм).

Комфортът на първо място

Горната част е от мрежеста материя - удобна, дишаща и обгръща стъпалото. Ще оцените високо модела 100. Пробвайте и се уверете сами.

Гъвкавост във всички посоки

Гъвкавостта във всички посоки е способността на обувката да позволи гъвкавост с цел лесна смяна на посоката. Проучванията, проведени от нашата спортна лаборатория, показаха, че движението на глезена по време на фитнес тренировки е различно в срванение с това при бягана и че ниждата от флексия/екстензия с 1,7 пъти по-голяма по време на фитнес, отколкото при бягане. Благодарение на каналите в предната част и подметката HX Flex обувките следват движението на стъпалото.

Накратко за омекотяването

Омекотяването е способността на обувките да абсорбират ударите и вибрациите. Тези обувки са проектирани за нискоинтензивни тренировки.

Стил във фитнес залата

Семпли и елегантни, тези обувки се съчетават лесно с фитнес облеклото. С тях можете да заложите на цветно спортно облекло, за да освежите ежедневната си визия, на къс топ, за да разнообразите кройката, или на голяма чанта за суперстилен небрежен ефект! Изборът е ваш.

Размери

Моделът 100 се предлага в номера от 36 до 42.

Каква е гаранцията на продукта?

Гаранция 2 год.

Състав

Състав

Външна част: 100.0% Полиестер; Вътрешна част: 100.0% Полиестер; Подметка: 30.0% Синтетичен каучук, 70.0% Етиленвинил ацетат

Съвети за съхранение и поддръжка

Да не се пере. Да не се пере.
Изключено е избелване. Изключено е избелване.
Не сушете в сушилня. Не сушете в сушилня.
Не гладете. Не гладете.
Не почиствайте на химическо чистене. Не почиствайте на химическо чистене.

Съвети за съхранение

Да се съхраняват на чисто и сухо място.

Тестване и гаранция

Тестване на продукт

Продуктът е тестван на многократно пране. Продуктът беше подложен на много тестове, преди да стигне до вас. Нашите дизайнерски екипи не се шегуват с изискванията за качество, за да гарантират, че ще получите продукт, който ще използвате дълго.

Гаранция

2 Години

Съгласие от

Продуктът е одобрен от дизайнерския ни екип и от представителна група спортуващи. :)