Филтри 0
Филтри 0
QUECHUA Реф. 8767618 4658006

МЪЖКИ ТУРИСТИЧЕСКИ ОБУВКИ ЗА ПРЕХОДИ ARPENAZ 500 REVIVAL, КАКИ

94,90 лв.
Цвят: КАКИ / СИНЬО
  • БЕЖОВО / СИНЬО
  • КАКИ / СИНЬО
  • КАФЯВО
Помощ при избор на размер Моят размер е:
Не се предлага онлайн

Наличност по магазини

Емблематичните туристически обувки Arpenaz500 се завръщат, все така стилни, но по-технични, удобни и леки.

ПРЕДИМСТВА

Устойчивост

Защитен борд от синтетичен каучук отпред и отзад.

Cцепление

Дизайнът на подметката и грайферите 4 мм не задържат кал.

Сцепление

Дизайнът и материалът на подметката осигурява сцепление на естествени терени.

Омекотяване

Междинна подметка от EVA, гарантираща удобство и отлично омекотяване.

Удобно използване

Междинна подметка от EVA 5 мм. Без шевове на петата.

Техническа информация

ИЗДРЪЖЛИВОСТ И ЗДРАВИНА

Проведени са лабораторни тестове за одобрение по следните показатели: изскубване на връзководите и каишките, лепене, токсикология, устойчивост на UV лъчи, износване на подметката и компонентите на лицевата част, ускорено стареене.Тези тестове позволяват да се подобри качеството на продукта и да се предотврати преждевременното му износване.

Комфорт

Стремим се нашите туристически обувки да осигурят повишен комфорт на потребителите. Обувките са изработени от специално подбрани материали, които гарантират удобство на краката, като междинната подметка от EVA (етилен-винилацетат) или яката на обувките (части от горната част на петата), които съдържат синтетична пяна за повече комфорт при употреба.


Дизайн на подметка за естествен терен

Дизайнът на подметката, предмет на продължителни проучвания в нашите лаборатории, в съчетание със специалния каучук, осигурява оптимално захващане и сцепление. Постоянните ни проучвания са насочени към създаване на обувки, осигуряващи идеален комфорт при придвижване както по мек (горска пътека), така и по минерален терен (крайбрежен път). Употребата на обувките върху асфалтов път може да ускори износването и да причини неудобство. Не са подходящи за високопланински преходи.

Кои чорапи са подходящи за обувки ARPENAZ500?

Този модел обувки са дишащи, но не достатъчно, за отвеждане на цялата влага от изпотяване. Затова се препоръчва избор на чорапи Hike 100 Low или Mid: те съдържат памук, който абсорбира влагата, и притежават хавлиен вътрешен слой, който отвежда влагата далеч от крака. Този модел чорапи са достатъчно дълги, за да осигурят необходимата защита на глезена от триене в обувката.

Отлична комбинация, която ще предотврати появата на пришки.

Състав

Състав

Външна част: 20.0% Синтетичен каучук, 10.0% Полиестер, 70.0% Кожа; Вътрешна част: 100.0% Полиестер; Подметка: 70.0% Етиленвинил ацетат, 30.0% Каучук

Съвети за съхранение и поддръжка

Възможно е сушене в сушилня. Нормална температура, максимална температура на изходящия въздух от барабана 80°C. Възможно е сушене в сушилня. Нормална температура, максимална температура на изходящия въздух от барабана 80°C.
Максимална температура на пране 30°C. Много умерено третиране. Максимална температура на пране 30°C. Много умерено третиране.
Гладете при максимална температура на подложката 150°C. Гладете при максимална температура на подложката 150°C.
Максимална температура на пране 70°C. Нормално третиране. Максимална температура на пране 70°C. Нормално третиране.
Гладене при максимална температура на подложката на ютията 200°C. Гладене при максимална температура на подложката на ютията 200°C.

Съвети за съхранение

Съветваме ви да съхранявате обувките на проветриво място, защитено от светлина и влага, по възможност далече от източник на топлина.

Ограничения при използване

Не се препоръчват за дъжд и асфалтови пътища.

Тестване и гаранция

Тестване на продукт

Световният център за концепция, дизайн и разработка на Quechua е базиран в подножието на Монблан, в От-Сава (ФРАНЦИЯ). Това местоположение го предопределя като идеален сборен пункт за обмен на идеи между нашите екипи и практикуващите спортове в природата. Нашите продукти се тестват не само в нашите лаборатории, но и в реални условия на различни терени - в От-Савоа при планински условия, но също така и в равнинни или гористи терени по целия свят.

Гаранция

2 Години

Съгласие от

Продуктите Quechua се тестват в планината в условията, които можете да срещнете по време на преходи в природата. Нашите екипи, както и представителна група от потребители (състояща се от наши партньори, любители на планинския туризъм и клиенти), тестват продуктите на всеки етап от тяхната разработка до пускането им в продажба.