KIPRUN Реф. 8830243 4988348

ДАМСКИ ОБУВКИ ЗА БЯГАНЕ KIPRUN KS900 2 , ЗЕЛЕНО/СИВО

259,00 лв.
Цвят: ЗЕЛЕНО / СИВО
  • ЗЕЛЕНО / СИВО
  • РОЗОВО
Помощ при избор на размер Моят размер е:
Не се предлага онлайн

Наличност по магазини

По-омекотяващи и по-леки, маратонките KS900 2 предлагат максимално омекотяване от гамата KIPRUN, за да ви предпазят от удари при бягане на дълги дистанции.

ПРЕДИМСТВА

Оттласкване

Отлично връщане на енергията благодарение на пяната MFOAM.

Тегло

245 г за номер 38 за оптимално омекотяване на дълги дистанции.

Омекотяване

Подметка от MFOAM за отлично омекотяване.

Удобно използване

Нова, по-еластична мрежеста материя на горната част, която осигурява комфорт.

Техническа информация

Нов вид пяна MFOAM

Тези революционни маратонки се отличават с ненадмината омекотяваща сила благодарение на новата пяна MFOAM, специално разработена, за да увеличи максимално комфорта по време на бягане. Независимо дали сте опитен бегач, който иска да подобри личния си рекорд, или любител, който иска да съчетае резултатите и добрата физическа форма, моделът KS900 2 е за вас.

Комфорт над нивото на очакванията

Моделът KS900 2 на Kiprun преосмисля понятието за комфорт.Мрежестата горна част буквално се слива със стъпалото, създавайки ефекта на втора кожа.Благодарение на използването на гъвкави материали тя се адаптира изключително добре към специфичните зони на стъпалото, осигурявайки поддръжка там, където е необходима. Подметката е по-дебела и е проектирана, за да осигурява усещане за мекота. Маратонките са олицетворение на еластичността, където всеки детайл е изпипан за ненадминат комфорт.

Маратонки, одобрени от бегачи

С обща оценка 8,8/10 маратонките KS900 2 постигнаха голям успех на тестовете ни с бегачи. Получиха впечатляващите 80% за намерение за покупка. Всичките им предимства бяха високо оценени, по-специално комфорта, омекотяването отпред и отзад, стабилносттта, сцеплението и гъвкавостта. Моделът KS900 2 получи висока оценка и за изключителното си цялостно представяне.

Дроп (подметка)

Разлика в дебелината на подметката отпред и отзад 6 мм.

Маратонките, получили най-висока оценка от атлета Йоан Ковал

Френският атлет Йоан Ковал има любими маратонки, това е моделът KS900 2.С тях избира да загрява преди състезание и ги намира за изключително удобни благодарение на изключителното им омекотяване.Похвали достойнства им, като казва, че са изработени от еластична мрежа, която се усеща фантастично. Така че щом Йоан Ковал ги препоръчва горещо, има голяма вероятност и вие да се влюбите в тех.

Отлично сцепление

Тъй като е важно да имате добро сцепление при всякакви условия, подметката на KIPRUN KS900 2 е проектирана така, че да позволи да бягате ефективно, без да губите контрол, дори и в дъжд. Благодарение на геометрията на подметката, съчетана с подобрена гума, маратонките ви позволяват да бягате дълго време на мокър терен без риск от падане.

Състав

Състав

Външна част: 100.0% Полиестер; Вътрешна част: 100.0% Полиестер; Подметка: 20.0% Синтетичен каучук, 80.0% Етиленвинил ацетат

Съвети за съхранение и поддръжка

Да не се пере. Да не се пере.
Изключено е избелване. Изключено е избелване.
Не сушете в сушилня. Не сушете в сушилня.
Не гладете. Не гладете.
Не почиствайте на химическо чистене. Не почиствайте на химическо чистене.

Съвети за съхранение

Когато се грижите за обувките си, мислете за тях като за верни партньори в бягането. Да се съхраняват на сухо и проветриво място. Да не се съхраняват на прекалено топло място.

Тестване и гаранция

Тестване на продукт

Всички продукти на DECATHLON се подлагат на тестове чрез представителна група потребители, в условията на употребата, за която са създадени. Целта ни е да проверим характеристиките на продуктите, да ги усъвършенстваме и да ги одобрим, за да могат да ви осигурят всичко, от което се нуждаете, докато практикувате любимия си спорт.

Гаранция

2 Години