DOMYOS Реф. 8775828 4729746

БЮСТИЕ ЗА ФИТНЕС 140, НИСКА СТЕПЕН НА ПОДДРЪЖКА, ЗЕЛЕНО

45,90 лв.
Цвят: КАКИ
  • КАКИ
  • ВИОЛЕТОВО
  • ВИОЛЕТОВО
  • ЗЕЛЕНО
Не се предлага онлайн

Наличност по магазини

Това бюстие с ниска степена на поддръжка е отличен избор за спортни занимания с ниска интензивност като пилатес, силови тренировки, фитнес.

ПРЕДИМСТВА

Отвеждане на изпотяването

Дишаща материя, която запазва тялото сухо и изсъхва бързо.

Свобода на движение

30% еластан в състава на материята за свобода на движение.

Придържане на бюста

Ниска степен на поддръжка.Подходящо за йога и пилатес.

Техническа информация

Чашки и възможност за добавяне на подплънки

Бюстието 140 е с меки чашки.Можете да слагате или сваляте подплънките от пяна благодарение на предвидените за целта отвори.

Бюстие за спортни занимания с ниска интензивност

Бюстието 140 е отличен избор за фитнес тренировки с ниска интензивност* - стречинг, укрепване на мускулите, лека гимнастика или пилатес. Нивото му на поддръжка е пригодено за малък бюст.

Можете да добавите подплънки от пяна благодарение на предвидените за целта отвори.*Намалява с 15% движението на бюста при тренировки с ниска интензивност в сравнение с обикновен сутиен.

Задължителна част от спортното облекло

По време на спорт бюстът е подложен на много по-голямо натоварване, отколкото в ежедневието. Независимо от размера на чашката или възрастта ви, бюстът претърпява движения и отскоци и може тежи до 5 пъти теглото си в зависимост от интензивността. Спортното бюстие осигурява поддръжката и комфорта, от които бюстът ви се нуждае по време на фитнес занимания. То ги предпазва от въздействието при движение, от болка и преждевременно отпускане.

Адаптирана поддръжка

По време на спорт движението води до разтягане на кожата и връзките на гърдите. Без достатъчна подкрепа рискувате болка или преждевременно отпускане. От друга страна, прекалено стегнатата поддръжка за дълъг период от време може да бъде вредна - тя трябва да бъде съобразена с размера на чашката и с интензивността на движението. Основната цел е да се предпази бюстът, без да се пречи на естественото му движение.

Три степени на поддръжка

Проектирахме нашите бюстиета с три степени на поддръжка в зависимост от спорта, който практикувате. Ниска степен за активности с ниска интензивност и ниско въздействие върху бюста (пилатес, стречинг, укрепване на мускулите и др.). Средна степен за активности, които предизвикват умерено и неповтарящо се движение на бюста (фитнес танци, кардио тренировки и др.). Висока степен за активности, свързани с интензивно движение (степ, багане на пътека, батут и др.).

Как да изберете подходящия размер?

Размерът на бюстието е адаптиран към вашето тяло, гарантира поддръжка и комфорта на бюста. За да изберете размер, премерете с шивашки метър гръдната си обиколка (без да носите сутиен). Застанете пред огледалото. Вземете метъра, дръжте го хоризонтално и го прекарайте около тялото си в областта на бюста. Стегнете и отчете измерената обиколка. Изберете подходящия за вас размер в сравнителната таблица.

Тестват ли се продуктите преди продажба?

Да, разбира се. Подлагаме на строги тестове всички платове, които използваме за нашите продукти, за да гарантираме приятна и безопасна тренировка. Тестваме устойчивостта на цветовете, устойчивостта при многократно пране, отвеждането на изпотяването и други характеристики.

А след това? Това ли е всичко?

Не, не спираме до тук. Облеклото се тества от спортуващи в реални условия. Взимаме предвид впечатленията им и обратната им връзка, за да подобряваме продуктите.

Състав

Състав

Основна материя: 70.0% Памук, 30.0% Еластан

Съвети за съхранение и поддръжка

Максимална температура на пране 30°C. Нормално третиране. Максимална температура на пране 30°C. Нормално третиране.
Изключено е избелване. Изключено е избелване.
Не сушете в сушилня. Не сушете в сушилня.
Не гладете. Не гладете.
Не почиствайте на химическо чистене. Не почиствайте на химическо чистене.

Тестване и гаранция

Гаранция

2 Години

Видеа