TARMAK Реф. 8750847 4575045

УНИСЕКС БАСКЕТБОЛНИ ОБУВКИ SE900 NBA GOLDEN STATE WARRIORS SE900, СИНИ

204,00 лв.
114,00 лв.
-44%
Цвят: СИНЬО / ЖЪЛТО
  • СИНЬО / ЖЪЛТО
  • ЗЕЛЕНО
  • ЧЕРНО
  • БЯЛО
  • ЗЕЛЕНО / РОЗОВО
  • ЧЕРВЕНО
  • ВИОЛЕТОВО
  • ЧЕРВЕНО / ЖЪЛТО
Помощ при избор на размер Моят размер е:
Не се предлага онлайн

Наличност по магазини

Дизайнерските ни екипи разработиха тези баскетболни обувки, осигуряващи оттласкване и динамика. Идеални за интензивна игра.

ПРЕДИМСТВА

Оттласкване

Технология TMK-Blade: подметка с вложка от TPU за оттласкване.

Сцепление

Каучукова подметка с грайфери в различни посоки за оптимално сцепление.

Омекотяване

Подметка от пяна EVA с 2 вида плътност: много абсорбираща вложка на петата.

Техническа информация

Избор на баскетболни обувки

За правилния избор на баскетболни обувки е необходимо:

- определяне на нивото и честотата на игра;

- определяне на стила на игра (движение и позиция);

- точен избор на височина на лицевата част за поддръжка на глезена (висока, полувисока или ниска горна част).

Избор на размер

За гарантиране на оптимален комфорт на стъпалото можете да изберете един размер по-големи обувки от предназначените за ежедневно ходене. Между пръста и върха на обувката трябва да остане 1 см, тъй като стъпалото често увеличава обема си по време на интензивно движение. Препоръчително е да изберете специални обувки за баскетбол, които ограничават появата на пришки благодарение на специалните материали в най-натоварените зони на триене.

Кой създава обувките за баскетбол?

Tarmak е екип от активни спортисти, разработващи баскетболни продукти. Цялата гама обувки е създадена, за да отговори на нуждите на най-взискателните баскетболисти и баскетболистки и да позволи да се отдадете изцяло на любимия ви спорт.

Знаете ли, че продуктите TARMAK се тестват в реални условия?

Екипът на TARMAK работи в Kipstadium в Северна Франция. Негов приоритет е постоянно подобряване на комфорта на играчите, практикуващи баскетбол. Всички продукти са изработени от материали, чиито характеристики (омекотяване, устойчивост и т.н.) са тествани и гарантирани. 100% от продуктите се тестват при реални условия от баскетболисти в продължение на няколко седмици, а благодарение на вашата обратна връзка ги подобряваме непрестанно.

Спортни съвети

Tarmak предлага висококачествена екипировка както за начинаещи, така и за опитни баскетболисти. Открийте нашите съвети как да тренирате, как да изберете екипировка и как да се забавлявате, докато спортувате.

TARMAK - партньор на NBA

TARMAK - марката за баскетбол на DECATHLON, вече е партньор на NBA. 

Резултат от това партньорство с Националната баскетболна асоциация е колекцията NBA X TARMAK в цветовете и с логата на най-добрите отбори в NBA, която включва обувки, протектори (налакътници и наколенки), долни блузи и клинове, ортези и др.

NBA вече в DECATHLON

Открийте баскетболна екипировка с логото на NBA и в цветовете на любимите си отбори - Лос Анджелис Лейкърс, Голдън Стейт Уориърс, Хюстън Рокетс, Ню Йорк Никс, Лос Анджелис Клипърс, Бостън Селтикс, Маями Хийт, Бруклин Нетс.

Състав

Състав

Външна част: 90.0% Полиестер, 10.0% Термопластичен полиуретан; Вътрешна част: 100.0% Полиестер; Подметка: 60.0% Етиленвинил ацетат, 40.0% Бутадиен каучук

Съвети за съхранение и поддръжка

Да не се пере. Да не се пере.
Изключено е избелване. Изключено е избелване.
Не сушете в сушилня. Не сушете в сушилня.
Не гладете. Не гладете.
Не почиствайте на химическо чистене. Не почиствайте на химическо чистене.

Съвети за съхранение

Изваждайте обувките от спортния сак след използване и ги съхранявайте на сухо място.

Ограничения при използване

Да не се перат в пералня. Да не се сушат в сушилня.

Тестване и гаранция

Тестване на продукт

Многобройните тестове в лабораторни и реални условия във всеки етап от изработката на обувките гарантират тяхното оптимално качество и ефективност при игра. Всички обувки са тествани за комфорт при обуване и носене от играчи в сходни условия със състезателните. Целта е подлагане на тестове, усъвършенстване и проверка на продукта по възможно най-обективния начин за осигуряване на максимално комфортно ползване.

Гаранция

2 Години

Съгласие от

Екипите на TARMAK включват играчи на всякакво ниво. Те изпробват ежедневно продуктите и ги подобряват. След това продуктите преминават лабораторни тестове, проведени от най-добрите ни технически партньори. Тези обувки гарантират максимална динамика за оптимална експлозивност по време на игра.

Видеа