KIPRUN Реф. 8756319 4540012

ДАМСКИ ОБУВКИ ЗА БЯГАНЕ KIPRUN KD900 LIGHT, ВИОЛЕТОВО/БЯЛО

169,00 лв.
Цвят: БЯЛО / ВИОЛЕТОВО
  • БЯЛО / ВИОЛЕТОВО
  • БЯЛО / ЗЕЛЕНО
Помощ при избор на размер Моят размер е:
Не се предлага онлайн

Наличност по магазини

Изключително леки, маратонките KD900 Light ще бъдат ваш съюзник в състезанията на асфалт или на писта на дистанции до 10 километра.

ПРЕДИМСТВА

Лекота

165 г за номер 38.Лекота благодарение на пяната VFOAM и на горната част.

Оттласкване

Благодарение на пяната VFOAM изразходвате по-малко енергия.

Сцепление

Каучукова подметка за сцепление на всякакъв терен.

Омекотяване

Подметка VFOAM, която абсорбира ударите.

Техническа информация

Пяна VFOAM за гарантирана динамика

С пяната VFOAM откривате нови усещания. Тя предлага ненадмината динамика за оптимално представяне. Нашата пяна VFOAM е разработена съвместно с техническия ни партньор ARKEMA, специалист на пазара. Преоткриване на границите, увеличаване на скоростта и подобряване на времето време на къси дистанции - това са обещанията на KD900 Light.

Лекота за по-добро представяне

Когато става дума за бягане, лекото тегло означава пестене на енергия. Затова при проектирането на KIPRUN KD900 Light нашите екипи избраха по-леки материали, без да правят компромис с комфорта. Геометрията на маратонките е проектирана за максимално оттласкване, а мрежата е дишаща и лека за бягане без дискомфорт. Лекотата (165 г за номер 38) е оценена с 4 от 5 при сравнение с над 200 модела за бягане на различни марки.

Оптимизирано представяне на писта

KD900 Light съчетават традиция и иновация, подметката им осигурява максимална динамика, а теглото им е сведено до минимум за леко бягане. Този нов подход към каучуковата подметка запазва само най-важното за ненадминато сцепление при бягане на писта и при състезания на дистанции до 10 км.

Мнение на атлетите Йоан Ковал и Пол Челимо

Йоан Ковал определя маратонките като идеални за фартлек, бягане на писта и тренировки в планината, и оценява високо тяхното здраво сцепление, изключителен комфорт и качествена подметка.Пол Челимо изтъква сцеплението, стабилността и лекото тегло, което прави маратонките подходящ избор за шосейни състезания на средни дистанции. Похвалите от световнопризнати атлети правят модела KD900 Light маратинки, която трябва да имате.

По-добър дроп за по-добро представяне

С дроп 6 мм маратонките осигуряват по-естествено движение на стъпалото, като същевременно гарантират оптимална динамика. Бъдете готови за състезания на къси дистанции и интензивни тренировки без риск от дискомфорт.

Състав

Състав

Подметка: 30.0% Синтетичен каучук, 70.0% Полиетерни блокови амиди; Външна част: 35.0% Полиестер, 65.0% Полиестер; Вътрешна част: 100.0% Полиестер

Съвети за съхранение и поддръжка

Да не се пере. Да не се пере.
Изключено е избелване. Изключено е избелване.
Не сушете в сушилня. Не сушете в сушилня.
Не гладете. Не гладете.
Не почиствайте на химическо чистене. Не почиствайте на химическо чистене.

Съвети за съхранение

Когато се грижите за обувките си, мислете за тях като за верни партньори в бягането. Да се съхраняват на сухо и проветриво място. Да не се съхраняват на прекалено топло място.

Тестване и гаранция

Тестване на продукт

Всички продукти на DECATHLON се подлагат на тестове чрез представителна група потребители, в условията на употребата, за която са създадени. Целта ни е да проверим характеристиките на продуктите, да ги усъвършенстваме и да ги одобрим, за да могат да ви осигурят всичко, от което се нуждаете, докато практикувате любимия си спорт.

Гаранция

2 Години

Съгласие от

Екипът на Kiprun включва бегачи на всякакво ниво. Всеки ден спортуваме с продуктите на Kalenji, за да ги тестваме и подобряваме. След това те се подлагат и на тестове чрез представителна група потребители, в условията на употребата, за която са създадени. Преди да стигнат до вас, те са пробягали много километри при различни дистанции - от 5 до 10 км.