Филтри 0
Филтри 0
STAREVER Реф. 8739024 4533013

ДЕТСКО ТРИКО С КЪСИ РЪКАВИ ЗА БАЛЕТ, ЧЕРНО

54,90 лв.
Цвят: ЧЕРНО
  • ЧЕРНО
  • ВИОЛЕТОВО
  • СИНЬО
Не се предлага онлайн

Наличност по магазини

Екипите ни разработиха това трико от рециклиран полиестер за балерини на всякакво ниво. Осигурява комфорт, женствена визия и елегантност.

ПРЕДИМСТВА

Еластичност

Материя с еластан, която следва движенията на тялото.

Фиксиране

С кръстосани презрамки, за да стои стабилно.

Техническа информация

С грижа към околната среда

84% рециклиран полиестер в състава на дрехата. Какво означава това? Освен че материята е технична, продуктът е изработен с грижа за природата. Полиестерните нишки се произвеждат от петрол. Използването на рециклиран полиестер означава събиране и трансформиране на продукти, предназначени за изхвърляне, като производствени отпадъци или пластмасови бутилки, вместо да се използват нови петролни ресурси.

От какво се състои облеклото за балет?

То се препоръчва или изисква от учителите по танци, ето защо ви съветваме да се допитате до танцовата школа какво облекло ви е необходимо.

Комбинирането на трико и чорапогащник е отличен избор, тъй като не позволява набиране или смъкване на дрехите, без значение какви движения се извършват.Можете да добавите поличка.

Трябва да се консултирате с учителя си дали се нуждаете от туфли с цяла или разделена подметка.

За да ви е топло по време на урок, се препоръчва да носите блуза с прихлупване.

Как да изберете облекло за балет?

Стремете се облеклото ви да е удобно и по мярка. Вашето трико и чорапогащник не трябва да са нито твърде широки, нито твърде тесни, за ад танцувате напълно свободно и с удоволствие.

За да сте сигурни, направете следните движения: вдигнете едната си ръка и се наведете напред. Облеклото ви не трябва да се размества.

Поличката, която не се изисква задължително, е въпрос на стил. Тя трябва да приляга свободно на талията ви и да следва движенията ви.


Състав

Състав

Основна материя: 16.0% Еластан, 84.0% Полиестер; Подплата: 100.0% Полиестер; Платка: 10.0% Еластан, 90.0% Полиестер

Съвети за съхранение и поддръжка

Разрешено е всякакъв вид гладене. Разрешено е всякакъв вид гладене.
Максимална температура на пране 30°C. Много умерено третиране. Максимална температура на пране 30°C. Много умерено третиране.
Гладете при максимална температура на подложката 150°C. Гладете при максимална температура на подложката 150°C.
Гладене при максимална температура на подложката 110°C. Обработката с пара може да доведе до необратими повреди. Гладене при максимална температура на подложката 110°C. Обработката с пара може да доведе до необратими повреди.
Гладене при максимална температура на подложката на ютията 200°C. Гладене при максимална температура на подложката на ютията 200°C.

Тестване и гаранция

Тестване на продукт

Продуктът е преминал тестове с пране и сушене, за да се провери устойчивостта на формата и цветовете. Подобни тестове редовно се провеждат в независима лаборатория и са доказателство, че изискванията ни за качество се спазват.

Гаранция

2 Години

Видеа