KIPRUN Реф. 8783948 4798805

ДАМСКА РАНИЦА ЗА ПЛАНИНСКО БЯГАНЕ 8 Л С ДВЕ МЕКИ БУТИЛКИ 500 МЛ

149,00 лв.
Цвят: ЗЕЛЕНО / СИВО
  • ЗЕЛЕНО / СИВО
Не се предлага онлайн

Наличност по магазини

Раница за планинско бягане, съобразена с телосложението на жените, в която носите удобно задължителната екипировка за бягане на дистанции до 60 км.

ПРЕДИМСТВА

Анатомичен дизайн

Адаптира се идеално към женското телосложение.

Съвместимост

Система за фиксиране на калъф за щеки.

Лесно използване

Джобовете се адаптират към съдържанието благодарение на патентованите иновации.

Капацитет

Обем 8 л, за да носите удобно всичко необходимо.

Разпределение на пространството

Общо 11 джоба - 5 отпред, 2 отстрани и 4 отзад.

Хидратация

Хидратирате се лесно благодарение на двете меки бутилки по 500 мл с регулируем мундщук.

Фиксиране

Патентована система за стабилизиране и регулируеми колани.

Техническа информация

Раница, съобразена с женското телосложение

"С нашата лаборатория за научноизследователска дейност анализирахме позицията на меките бутилки и адаптирахме раницата към женското телосложение, за да стои стабилно на тялото, да освобождава гърдите и да приляга идеално на гърба до кръста. За да постигнем това работихме съвместно с много бегачки и се вслушахме в обратната им връзка. Освен това нашите дизайнери извършиха множество измервания и анализи, като дори се консултираха с екипите, разработващи сутиени, в Decathlon.", споделя продуктовият мениджър.

Как се адаптира раницата към женското телосложение?

Омръзна ли ви раницата непрекъснато да подскача ан гърба ви, докато бягате? За да гарантираме стабилността на тази раница, разработихме патентована система за странично стягане, благодарение на която раницата приляга идеално към тялото, както и два регулируеми на височина колана отпред и регулируем гръден колан. За да освободим гърдите, преработихме дизайна на двете меки бутилки по 500 мл. По-малки са, разполагат с регулируем мунщук и са разположени по-ниско в сравнение с класическите раници.

Обем 8 л и 11 джоба

В предната част има 5 джоба: 2 за меки бутилки от 500 мл (включени), един водоустойчив за телефон и 2 за енергийни гелове и барове. Раница разполага още с 2 странични джоба и 4 отзад:

1 патентован джоб с отвор от двете страни, голямо отделение със страничен цип, включващо отделен джоб с цип, както и голям джоб, предназначен за 1-литров воден резервоар (продава се отделно).

Воден резервоар и меки бутилкиКато имаме предвид, че пием средно 500 мл вода на час бягане, тази раница позволява да носите със себе си 2 литра вода, т.е. автономни сте за 4 часа.По този начин, с еднолитровия воден резервоар (продава се отделно) и двата предни джоба, проектирани да събират меки бутилки по 500 мл (включени), имате достатъчно, за да бягате спокойно между пунктовете.

Система за фиксиране на калъф за щеки

Тъй като щеките са любим аксесоар на планинските бегачи, оборудвахме раницата с интегрирана система за закрепване на калъф за щеки (продава се отделно).Тази иновативна система позволява да носите щеките си, без те да притискат гърдите ви или да възпрепятстват достъпа до съдържанието на предните джобове.

Лекота и високи технологии

Празна, раницата тежи само 240 г! Предлага се в следните размери: XXS/XS, S/M, L/XL. Благодарение на 2-те каишки, чиято дължина можете да променяте, можете да регулирате и стабилизирате тази раницата според телосложението си за повече комфорт по време на бягане. И накрая, ние проектирахме я с високотехнологични и еластични компоненти, така че да е възможно най-близо до вас, като същевременно в джобовете има достатъчно обем.

3 патентовани технологии за оптимизиране на вашето представяне и това на продукта

Раницата отразява духа на планинското бягане - просто удоволствие и преминаване на границите на възможностите. Във водоустойчивия джоб слагате лесно телефона си въпреки меката бутилка отдолу. Благодарение на системата отстрани стягате раницата и я адаптирате към тялото. И накрая, добавихме иновативен джоб на гърба, чийто наклонен отвор позволява лесен достъп до якето против вятър.

Усет към детайла

В задния джоб с цип ще откриете баркод. Сканирайте го, за да разберете повече за продукта. В предния десен джоб има свирка 110 db - задължителна за много от състезанията по планинско бягане.

Състав

Състав

Основна материя: 100.0% Полиестер; Бродерия: 26.0% Еластан, 74.0% Полиестер; Подсилваща материя: 20.0% Еластан, 80.0% Полиамид; Подплата: 10.0% Полиуретан, 90.0% Полиестер

Съвети за съхранение и поддръжка

Ръчно пране. Максимална температура 40°C. Ръчно пране. Максимална температура 40°C.
Изключено е избелване. Изключено е избелване.
Не сушете в сушилня. Не сушете в сушилня.
Не гладете. Не гладете.
Не почиствайте на химическо чистене. Не почиствайте на химическо чистене.

Съвети за съхранение

Да се съхранява на закрито.

Ограничения при използване

Не оставяйте бутилките пълни с вода за повече от 24 часа.

Тестване и гаранция

Тестване на продукт

Раницата е тествана от представителна група бегачки по време на официални състезания. Използваме възможността да им благодарим сърдечно за помощта и ценните съвети. Тяхното мнение и насоки ни позволиха да приложим на практика нашите умения и да ви представим този изключително успешен модел на продукта, с който сме особено горди.

Гаранция

2 Години

Съгласие от

Раницата е одобрена от целия ни дизайнерски екип и от всички потребители, които я тестваха и допринесоха за нейното подобряване. Всички оцениха високо лекотата, стабилността и комфорта на раницата.

Видеа