Филтри 0
Филтри 0
EVADICT Реф. 8759747 4565184

МЪЖКИ ОБУВКИ ЗА ПЛАНИНСКО БЯГАНЕ EVADICT MT CUSHION 2, ТЮРКОАЗ

204,00 лв.
Цвят: ТЮРКОАЗЕНО
  • ТЮРКОАЗЕНО
  • БЯЛО / ОРАНЖЕВО
  • СИВО
Помощ при избор на размер Моят размер е:
Не се предлага онлайн

Наличност по магазини

Нашият дизайнерски екип подобри маратонките MT CUSHION 2, за да гарантират още по-добро омекотяване и комфорт по време на планинско бягане.

ПРЕДИМСТВА

Лекота

Здрави, издръжливи и удобни маратонки. Само 282 г за номер 42.

Оттласкване

Пяна Kalensole, гарантираща динамика и връщане на енергията.

Устойчивост

Текстилна горна част MATRYX за високо ниво на издръжливост.

Cцепление

Грайфери 5 мм и конфигурация, гарантираща ефикасно и сигурно сцепление.

Сцепление

Каучукова подметка за сцепление на всякакъв терен.

Омекотяване

Подметка Kalensole за омекотяване и комфорт.

Удобно използване

Стелката и подплатата с пяна обгръщат нежно стъпалото.

Техническа информация

Какво означава MT CUSHION ?

"МТ" са буквите, които свързваме с планината (mountain на англ.).Маратонки за планинско бягане, но не само. Подходящи са за всякакъв терен - скали, кал или сух естествен терен. “Представете си, че бягате върху мека и лека възглавничка. Маратонките MT CUSHION 2 защитават и държат стъпалото стабилно”, споделя продуктовият мениджър. "Cushion" в превод от английски означава "омекотяване" и "възглавница", като маратонките са синоним на удоволствие и високи резултати при бягане.

Подобрен модел

Идеите за подобрение, които ни подсказахте, ни позволиха да предизвикаме себе си и да напреднем в създаването на тази втора версия на MT CUSHION, с която се гордеем още повече.

Ето какво променихме:

- нов дизайн на грайферите за надеждно и трайно сцепление,

- преработена междинна подметка за още повече мекота при бягане,

- нова 100% текстилна горна част MATRYX® (произведена в Ардеш, Франция) за голяма издръжливост.

Технология KALENSOLE за отлично омекотяване

Междинната подметка 100% KALENSOLE допринася за по-добро омекотяване с 18% в сравнение с предишния модел и за по-добро връщане на енергия с 57%.

Издръжлива, тази пяна не се компресира и осигурява комфортно омекотяване, за да бягате многобройни километри при най-добрите условия.

MATRYX® - високо качество и голяма издръжливост

Маратонките MT CUSHION 2 са с горна част, изработена изцяло от текстил MATRYX® - еталон в трейл бягането. Изработен от полиестерни нишки с висока здравина, покрити с полиуретан, той осигурява несравнима устойчивост.

Структурата му осигурява повече лекота и дишане на стъпалото. Добавихме към тази материя арамидни нишки, за да осигурим още по-голяма стабилност. С MATRYX® вече не трябва да избирате между лекота и издръжливост. Получавате и двете.

Дроп 4 мм

Дроп се нарича разлика в дебелината на подметката пета - пръсти. MT CUSHION 2 е с дроп 4 мм, което нарежда маратонките сред тези с малък дроп.

С височина на пяната KALENSOLE от 22 мм на петата и 18 мм на пръстите успяхме да осигурим повече омекотяване и комфорт в тази най-чувствителна зона на стъпалото.

Това също така повишава добрата изолация на стъпалото от неравностите на терена.

Сцепление

Избрахме грайфери 5 мм, разположени по цялата дължина на подметката - сцеплението е оптимално, без теглото им да прави маратонките по-тежки или по-твърди.

Грайферите за разположени на достатъчно разстояние един от друг, за да не задържат пръст и камъчета.

Каучукът в подметката е внимателно подбран, за да осигури добро сцепление върху мокри камъни и скали. За да бягате напълно безопасно.

По-добра стабилност благодарение на вашата обратна връзка

Моделът MT CUSHION 2 е синоним на комфорт, но печели и много точки по отношение на стабилността.Благодарение на вашата обратна връзка преработихме яката на MT CUSHION 2 за оптимална стабилност и поддръжка на крака, която същевременно запазва комфорта в зоната на пета и ахилеса.

Практично решение

Може би вече сте го забелязали? Става дума за малкия джоб на езика на обувките, в който прибирате лесно връзките, за да не се развързват и да не се закачат за растителността, докато бягате. Освен това остават по-чисти.

Състав

Състав

Външна част: 30.0% Полиуретан, 50.0% Термопластичен полиуретан, 20.0% Полиестер; Подметка: 20.0% Синтетичен каучук, 80.0% Етиленвинил ацетат; Вътрешна част: 100.0% Полиестер

Съвети за съхранение и поддръжка

Съвети за съхранение

Слагайте в обувките парчета вестник, за да абсорбирате влагата след бягане.

Тестване и гаранция

Тестване на продукт

Моделът MT CUSHION 2 премина строги тестове. Поверихме тази мисия на над 50 бегачи, които оцениха поведението на маратонките във времето, защото целта ни беше да тестваме издръжливостта им. Над 30 от тях пробягаха над 1000 км. По този начин успяхме да проверим, че грайферите са в повече от надеждни и че материята на горната част издържа на всички предизвикателства.

Гаранция

2 Години

Съгласие от

Маратонките MT CUSHION 2 са одобрени от бегачки от нашия отбор EVADICT и от нашата двукратна световна шампионка. Бландин Лирондел бяга с модела MT CUSHION 2 в първата част на Световния трейл шампионат (80 км), който спечели в Тайланд през октомври 2022 г. Със същите маратонки Бландин се подготвя за състезанията си през август 2022 г. Оценява високо модела заради лекотата, омекотяването и добрата стабилност, които осигурява.

Видеа