Филтри 0
Филтри 0
WEDZE Реф. 8740162 4538793

МЪЖКИ СКИ ПАНТАЛОН FR100, ЧЕРЕН

154,00 лв.
Цвят: ЧЕРНО
  • ЧЕРНО
  • БЕЖОВО
Помощ при избор на размер Моят размер е:
Не се предлага онлайн

Наличност по магазини

Нашият дизайнерски екип създаде този панталон за начинаещи във фрийрайд ските. Запазва тялото сухо и топло благодарение на отворите за вентилация.

ПРЕДИМСТВА

Свобода на движение

Широка кройка и еластична материя за свобода на движение.

Здравина

Здрава материя и подсилени в долната част крачоли.

Лесно забелязване

Система Recco® за по-лесна локализация в случай на лавина.

Регулиране

Колан с ластик и велкро за регулиране.

Топлина

Вата 60 г/м² за защита от студа, зони за вентилация за регулиране на топлината.

Непромокаемост

Мембрана 10 000 мм, непропускливи шевове и ципове.

Джобове

2 странични джоба, джоб на бедрото. Всички джобове са с непромокаеми ципове.

Дишане на тялото

Дишаща материя (RET12) и вентилация за по-добро отвеждане на изпотяването.

Техническа информация

Допълнителни характеристики

Стягане на колана с велкро.

Гайки за колан. Вътрешни гети с ластик.

2 зони за проветрение с цип. 100% непромокаеми ципове.

3 джоба, като този на бедрото е с вътрешен джоб за смартфон.

Промазка

Промазката позволява тъканите да задържат водата на повърхността, без да я абсорбират. Така дрехата не се напоява с вода и остава лека, суха и дишаща. Промазка се постига чрез третиране на външната страна на тъканта. и трябва да се обновява през целия експлоатационен срок на дрехата (препоръчително е при всяко трето пране).Всички якета Wedze са промазани.

Дишаща материя

За да се определи дали определена тъкан е дишаща, се измерва устойчивостта й на изпарения по RET (тест по стандарт ISO 11092). Колкото по-малка е устойчивостта, толкова повече тъканта пропуска изпаренията от изпотяването, тоест толкова по-дишаща е тя.

Например: RET < 9 = изключително дишаща материя/ 9 < RET < 12 = много дишаща материя/ 12 < RET < 20 = дишаща материя/ RET > 20 = слабо дишаща или недишаща.

Непромокаемост

Устойчивостта на тъканите срещу вода се измерва в мм воден стълб (тест по стандарт ISO 811). Колкото по-висок е показателят на налягането, толкова по-непромокаема е тъканта. Това означава, че материя с непромокаемост от 10000 мм издържа на налягане, упражнявано от 10000 мм вода.

Какво е импрегнирана материя и материя с мембрана?

Импрегнацията представлява обработване на вътрешната страна на плата с имрегниращ продукт, което го прави непромокаем и едновременно дишащ. Тази технология в повечето случаи е по-икономична от мембраната и изисква подплата, която да я предпазва. Мембраната е фин пластмасов слой (полиуретан), който прави материята непромокаема, като запазва свойството й да диша. Има предимството да е по-лека и гъвкава, а често и по-дишаща от импрегнацията.

Тест за непромокаемост

Дрехата е тествана за непромокаемост при 60 л вода/м²/ч в продължение на 2 часа. Този тест възпроизвежда условията при проливен дъжд в планината.

Как разработваме непромокаемото облекло?

Непромокаемостта на дрехата зависи от материята, шевовете и начина на съединяване на елементите. След това тестваме нашето облекло за непромокаемост.

Инструкции за пране

Следвайте инструкциите за пране във видеото по-долу, за да запазите характеристиките на дрехата.

Линк: https://youtu.be/rh4GLwALgBMСлед всяко трето пране подновявайте водоустойчивостта с импрегниращ спрей.

Облекло, гарантиращо дишане на тялото

Освен дишащи материи, използваме и други технически решения (ципове, зони за вентилация, мрежести материи и др.) подобряващи общата вентилация на якетата и панталоните, предназначени за фрийрад. Тези системи позволяват регулиране на топлината и улесняват отвеждането на отделяното от тялото изпотяване по време на физическо натоварване.

Какво е система RECCO®?

100% от нашите якета и панталони за фрийрайд са със система RECCO®.Технологията RECCO® осигурява локализиране при лавинен инцидент. Предавателите RECCO® позволяват бързо и точно установяване на местоположението на пострадал от лавина от планинските служби, снабдени с RECCO®. Екипирането с рефлектори RECCO не замества употребата на лавинен детектор. Технологията RECCO е с допълваща функция за увеличаване на шансовете за своевременно откриване.

Помощ при избор на размер

Моделът носи размер L и е с ръст 180 см.Мерките му са:

Обиколка на талията: 85 см, обиколка на ханша: 100 см.

Състав

Състав

Основна материя: 100.0% Полиестер; Пълнеж: 100.0% Полиестер; Основна подплата: 100.0% Полиестер; Подплата: 100.0% Полиестер; Топла подплата: 100.0% Полиестер; Платка: 76.0% Полиамид, 24.0% Полиестер; Джоб: 24.0% Еластан, 76.0% Полиестер; Импрегнация: 100.0% Полиуретан; Материя на колана: 9.7% Еластан, 90.3% Полиестер

Съвети за съхранение и поддръжка

Разрешено е всякакъв вид гладене. Разрешено е всякакъв вид гладене.
Максимална температура на пране 30°C. Много умерено третиране. Максимална температура на пране 30°C. Много умерено третиране.
Не сушете в сушилня. Не сушете в сушилня.
Максимална температура на пране 70°C. Нормално третиране. Максимална температура на пране 70°C. Нормално третиране.
Гладене при максимална температура на подложката на ютията 200°C. Гладене при максимална температура на подложката на ютията 200°C.

Съвети за съхранение

Уверете се, че дрехата е напълно суха, преди да я приберете за съхранение.

Тестване и гаранция

Тестване на продукт

Нашите дизайнерски екипи са разположени в подножието на Монблан в близост до множество ски курорти в департамент От-Савоа (Франция). През цялата година проектираме семпли и технични продукти. След това подлагаме тези продукти на изпитания в реални условия, при каквито ще бъдат използвани ежедневно.

Гаранция

2 Години