KIPRUN Реф. 8666787 4365408

МЪЖКИ ОБУВКИ ЗА БЯГАНЕ KIPRUN KS900 LIGHT, БЯЛО/ОРАНЖЕВО

184,00 лв.
Цвят: СИВО / БЯЛО
  • СИВО / БЯЛО
  • ЖЪЛТО / ЧЕРНО
  • СИВО / БЯЛО
  • ОРАНЖЕВО / ЧЕРНО
  • СИВО / ЖЪЛТО
Не се предлага онлайн

Наличност по магазини

Леки и омекотяващи маратонки за бягане на дистанции до маратон.

ПРЕДИМСТВА

Лекота

Горната част и подметката са изработени от леки материали - 252 г за номер 42.

Сцепление

Сцепление на мокър терен благодарение на материала и геометрията на подметката.

Омекотяване

Нова пяна MFOAM за надеждно омекотяване и гарантирана реактивност.

Стабилност

По-голяма контакстна повърхност в сравнение с модела KS Light.

Техническа информация

По-добро омекотяване за по-малко контузии

За високи резултати при бягане омекотяването е от ключово значение.

За да ви осигурим истински комфорт по време на бягане, нашият отдел за технически изследвания разработи новата система MFOAM. Ударните вълни се разпределят по-равномерно, така че ставите ви са защитени и можете да бягате на дълги разстояния без риск от нараняване.

Несравнима лекота

Проучванията показват, че по-леките маратонки за бягане допринасят за свободно движение на стъпалото, като същевременно пестят много енергия. Моделът KS900 LIGHT е олекотен, като са използвани по-леки компоненти, а подметката е оптимизирана, без да се прави компромис с комфорта. Така обувките KIPRUN KS900 LIGHT са с 10% по-леки от модела KIPRUN KS LIGHT, който заместват.


Комфорт

При редовно и дълго бягане, комфортът е от ключово значение.

Моделът KS900 LIGHT е с:

- нова яка в задната част, осигуряваща отлична опора на петата; - по-широка предна част, за да има повече място за пръстите; - горна част без шевове за ограничаване на риска от триене;

- по-дебел език, за да се избегне дискомфорт.

Стабилност при бягане

За да осигурят маратонките възможно най-добро представяне дори на мокър терен, нашите дизайнерски екипи преработиха подметката, за да гарантира добро сцепление при всякакви условия. Геометрията на подметката в комбинация с каучука прави обувките много стабилни на мокър терен и завои дори при бягане с висока скорост.Така бягате спокойно при всякакви климатични условия.

Тегло и дроп

Тегло: 252 г за номер 42. Дроп (разлика в дебелината на подметката пета - пръсти): 6 мм.

Създадени с любители на бягането

Нашият дизайнерски екип от са страстни любители на бягането и вложи целия си опит в разработването на тези леки маратонки с отлични характеристики. Вече повече от 10 години работим с мрежа от посланици, включваща любители на бягането, спортни треньори и потребители. За да можем да проектираме, произвеждаме и тестваме нашите обувки за бягане в реални условия и да ги усъвършенстваме непрестанно.

Състав

Състав

Подметка: 60.0% Синтетичен каучук, 40.0% Етиленвинил ацетат; Външна част: 5.0% Полиуретан, 10.0% Термопластичен полиуретан, 85.0% Полиестер; Вътрешна част: 100.0% Полиестер

Тестване и гаранция

Тестване на продукт

Всички продукти на DECATHLON се подлагат на тестове чрез представителна група потребители, в условията на употребата, за която са създадени. Целта ни е да проверим характеристиките на продуктите, да ги усъвършенстваме и да ги одобрим, за да могат да ви осигурят всичко, от което се нуждаете, докато практикувате любимия си спорт.

Гаранция

2 Години

Съгласие от

Екипът на Kiprun включва бегачи на всякакво ниво. Всеки ден спортуваме с продуктите на Kalenji, за да ги тестваме и подобряваме. След това те се подлагат и на тестове чрез представителна група потребители, в условията на употребата, за която са създадени. Преди да стигнат до вас, те са пробягали много километри при различни дистанции - от 10 км до маратон.

Видеа