Филтри 0
Филтри 0
DOMYOS Реф. 8757225 4546915

МЪЖКО ГОРНИЩЕ С ЦИП И КАЧУЛКА ЗА ФИТНЕС 520, КАКИ

54,90 лв.
Цвят: ЗЕЛЕНО
  • СИНЬО
  • ЗЕЛЕНО
Помощ при избор на размер Моят размер е:
Не се предлага онлайн

Наличност по магазини

Нашият дизайнерски екип създаде това горнище с цип и качулка за спортни активности и за ежедневието.

ПРЕДИМСТВА

Мекота

Комфорт и мекота благодарение на памука в състава на материята.

Топлина

Обгръща ви с топлина и мекота благодарение на материята.

Еластичност

Свобода на движение благодарение на материята с еластан.

Техническа информация

Горнище за фитнес и за ежедневни дейности

Тренировка в залата рано сутринта, среща в офиса, разходка от 12 до 14 ч., пазаруване в кварталния магазин, време, прекарано със семейството и приятелите - защо да не правите всичко това с едни с същи удобни и стилни дрехи?Това беше и целта, която си поставихме, когато създавахме новата гама облекло - да размием границите между вашите дейности, като ви позволим да преминавате от едната към другата в едно и също облекло.

Комфорт и актуален дизайн

Представете си, че се чувствате удобно и сте модерни в ежедневието си със 100 км/ч, в което трябва да намерите време за работа, за семейството, за спорт, за себе си и за всичко останало. Като дизайнери на спортно облекло споделяме това желание и направихме всичко по силите си, за да му дадем живот. Така се роди нашата гама. Удобни и едновременно стилни дрехи.

Дреха, подходяща за всякакви случаи

Дрехата ще е част от облеклото ви през всички сезони.

Може да се носи върху тениска в междинните сезони, а през зимата с палто или яке. Идеална е за спорт и за ежедневието. Просто перфектна.

Фокус върху детайлите

Удобно, практично и стилно горнище с качулка и цип. На първо място, меката материя, високата яка и качулката с подплата гарантират винаги несравнимо усещане за топлина. В допълнение, благодарение на двата си джоба с цип, вещите ви са на сигурно място (ключовете ви например).И накрая, ластиците осигуряват свобода на движение по време на спорт и в ежедневието.

Състав

Състав

Основна материя: 38.0% Памук, 62.0% Полиестер; Ластична плетка: 58.0% Памук, 4.0% Еластан, 38.0% Полиестер

Съвети за съхранение и поддръжка

Професионално химическо чистене с тетрахлоретилен и всички разтворители, изброени срещу символа F. Нормално третиране. Професионално химическо чистене с тетрахлоретилен и всички разтворители, изброени срещу символа F. Нормално третиране.
Максимална температура на пране 30°C. Много умерено третиране. Максимална температура на пране 30°C. Много умерено третиране.
Гладете при максимална температура на подложката 150°C. Гладете при максимална температура на подложката 150°C.
Гладене при максимална температура на подложката 110°C. Обработката с пара може да доведе до необратими повреди. Гладене при максимална температура на подложката 110°C. Обработката с пара може да доведе до необратими повреди.
Гладене при максимална температура на подложката на ютията 200°C. Гладене при максимална температура на подложката на ютията 200°C.

Тестване и гаранция

Гаранция

2 Години