DOMYOS Реф. 8642299 4274205

ДЕТСКИ ОБУВКИ 100 I MOVE, ОТ 25 ДО 30 НОМЕР

21,90 лв.
Цвят: СИНЬО / БЯЛО
  • СИНЬО / БЯЛО
  • РОЗОВО / БЯЛО
  • ОХРА / БЯЛО
Не се предлага онлайн

Наличност по магазини

Създадохме тези обувки за ежедневните занимания на децата. Ориентир за ляв и десен крак на подметките.

ПРЕДИМСТВА

Немаркираща подметка

Немаркираща подметка, която не оставя следи по настилката.

Промазка

Устойчиви на слаб дъжд.

РАЗВИВАНЕ НА АВТОНОМНОСТ

Обуват се лесно благодарение на широкото отваряне.

ПСИХОМОТОРНО РАЗВИТИЕ

Гъвкава подметка.

Техническа информация

Обувки, адаптирани за детското стъпало

За да направим обувките максимално гъвкави и леки, внимателно подбрахме материалите, за да позволим на стъпалата на вашето дете да растат без ограничения, доближавайки се максимално до усещането за ходене с боси крака. Обувки, които защитават, като същевременно позволяват свободно и естествено движение всеки ден.

Самостоятелно обуване

Обувките се отварят широко и позволяват лесно обуване. За да позволим на детето да ги обува самостоятелно, добавихме ориентири под формата на пъзел на стелката и на подметката.

Как детето да различи дясната от лявата обувка?

Около 5-6-годишна възраст детето започва да различава "дясно" от "ляво".

При създаването на тези обувки искахме да поставим малки ориентири на стелките и на подметките, за да помогнем на децата да обуват обувките си по правилния начин.

На стелките има пъзел във формата на облак.

А на подметките малки лапички, които се поздравяват.

Как да изберете детски обувки?

От 1 до 2 год. (номера от 20 до 24) - детето се учи да стои изправено и да ходи. Стъпалата са равни и закръглени: нашите обувки I LEARN са много меки и гъвкави, за да позволят свободно естествено развитие на стъпалото. От 3 до 6 год. (номера от 25 до 28) - подобряване на походката, бягане, скачане. Развиват се мускулите, стъпалото става по-фино, започва да се оформя сводът - нашите обувки I MOVE са гъвкави и държат петата стабилно.

Как да изберете подходящ номер?

Лесен начин да изберете правилния номер. Извадете стелката и я поставете на пода. Поставете петата на детето в долния край на стелката, ако пръстите попадат в защрихованата зона, значи номерът е правилен. Между 1 и 3-годишна възраст детското стъпало расте най-бързо, ето защо ви препоръчваме редовно да проверявате номера на обувките. На интернет сайта ни можете да намерите таблица с номерата на детските обувки.

Състав

Състав

Външна част: 100.0% Полиуретан; Подметка: 100.0% Стирен-бутадиен-стирен; Вътрешна част: 10.0% Полиуретан, 90.0% Полиестер

Тестване и гаранция

Гаранция

2 Години

Видеа