WEDZE Реф. 8641840 4272030

МЪЖКИ СКИ ОБУВКИ 580

419,00 лв.
Помощ при избор на размер Моят размер е:
Не се предлага онлайн

Наличност по магазини

Нашият дизайнерски екип създаде тези обувки, гарантиращи комфорт и поддръжка, за напреднали скиори, които искат да усъвършенстват уменията си.

ПРЕДИМСТВА

Анатомичен дизайн

Вътрешната обувка е термоформоваща се в зоната на кокалчетата на глезена.

Лесно използване

Лесно обуване благодарение на конструкцията, позволяваща широко отваряне.

Твърдост

Средна степен - регулируем флекс 90 или 100.

Регулиране

4 щреймера с микрорегулиране, регулиране на твърдостта.

Топлина

Дебела вътрешна обувка, стелка и подметка.

Фиксиране на стъпалото

102 мм -средно широко стъпало (medium). Обгръщат отлично тибията.

Техническа информация

Ниво

Обувките 580 са отличен избор за напреднали скиори. Благодарение на регулиращия се флекс обувките могат да бъдат по-толерантни (подновяване на карането, каране с деца) или по-мощни (по-реактивни и по-точни). Вътрешният обем (medium) е подходящ за повечето форми на стъпалото и предлага много добър баланс между комфорт и поддръжка. Външната обувка (по-висока от тази на класическите модели) обгръща отлично тибията и осигурява много добро разпределение на натиска.

Настройка на твърдостта

Флексът на обувкире 580 се регулира лесно. С помощта на ключ променяте позицията от "Softer" (по-меки и по-толерантни) на "Stiffer" (по-твърди и по-прецизни и реактивни).



Например: започнете ски сезона със позиция "Softer", за да си припомните усещанията и за по-малко физическо натоварване, след това преминете към позиция "Stiffer" за по-спортно каране.

Обувките ще ви изведат на по-високо ниво в карането.

Настройка на щраймерите

Обувките 580 имат 4 алуминиеви щраймера с микрорегулиране за мощно и точно стягане. Можете да настройвате дължината на щраймерите, като завиете и развиете, и така да персонализирате стягането. Двата най-горни щраймера са с три позиции и позволява точно адаптиране към прасеца. Широк страп за допълнително стягане.

Какво е флекс индекс?

Флекс индексът е характеристика, използвана от производителите за обозначаване на твърдостта на обувките. Тази цифра определя твърдостта на ски обувките, колкото по-висока е стойността, толкова по-твърда е външната обувка. Смята се, че флекс индекс 60-70 е подходящ за начинаещи скиори. Флекс индекс от 70 до 100 е подходящ за напреднали скиори.Експертите трябва да изберат обувки с флекс индекс над 100. Скиорките с по-голямо тегло могат да изберат обувки с по-голям флекс индекс.

Как да изберете размер?

След като обуете обувките, закопчайте щраймерите на средната степен. Можете да закопчаете още по-стегнато? Това означава, че обемът на обувките не е подходящ за вас. След като закопчаете обувките, приклекнете 3 пъти, пренасяйки тежестта на тялото върху големия тибията (поставете ръце на коленете, за да ви е по-лесно), за да се намести петата ви в обувката. Изправете се, трябва да усещате върха на обувката. При приклякане стъпалото ви се измества назад и пръстите ви не трябва да стигат до върха.

Как да избегнете болки в стъпалото?

1. Изберете тънки и технични ски чорапи, за да се улесни нормалното кръвообращение на стъпалото.

2. Изберете стелка, съобразена с формата на стъпалото ви, за да се избегне риск от притискане в обувката. Потърсете съвет от консултант.

Какво е термоформоване?

Вътрешната обувка на модела 580 е термоформоваща се в зоната на кокалчетата. Термоформоването не е задължително, но се препоръчва в случай на дискомфорт.

Това означава, че може да се загрее, за да се оформи по крака и по външната обувка. Това позволява повишаване на съвместимостта между стъпалото, чорапа и черупката и намаляване на дискомфорта.

Как да съхранявате ски обувките?

1. Извадете чорапа и проветрете обувките.

2. Закопчайте шраймерите на най-малка степен.

3. Съхранявайте ги на сухо място при температура над 10°C. !

Състав

Състав

Външна част: 100.0% Полипропилен; Вътрешна част: 100.0% Полиестер; Подметка: 100.0% Термопластичен полиуретан; Топла подплата: 100.0% Полиестер

Съвети за съхранение и поддръжка

Да не се пере. Да не се пере.
Изключено е избелване. Изключено е избелване.
Не сушете в сушилня. Не сушете в сушилня.
Не гладете. Не гладете.
Не почиствайте на химическо чистене. Не почиствайте на химическо чистене.

Съвети за съхранение

Уверете се, че обувките са напълно сухи, преди да ги приберете за съхранение. Съхранявайте обувките със затворени щраймери в калъф на сухо и проветриво място.

Ограничения при използване

Да не се поставят върху или в близост до източник на топлина.

Тестване и гаранция

Тестване на продукт

Всички продукти с марката Wedze се проектират и разработват в нашите работни и изследователски центрове в подножието на Монблан. След това ги тестваме в условия, идентични на тези, при които ще бъдат използвани. Нашите инженери, дизайнери и технически сътрудници гарантират, че продуктът отговаря напълно на предназначението си.

Гаранция

2 Години

Видеа