WEDZE Реф. 8767066 4651604

СКИ ЩЕКИ BOOST 500 SAFETY, ЯРКОРОЗОВО

47,90 лв.
Цвят: РОЗОВО
  • РОЗОВО
  • ЖЪЛТО
  • БЯЛО
  • ЧЕРНО
Не се предлага онлайн

Наличност по магазини

Предназначени за скиори, които търсят здрави ски щеки със система за безопасно освобождаване в случай на падане.

ПРЕДИМСТВА

Ергономичен захват

Ергономична ръкохватка от два вида материал.

Здравина

Тръби с диаметър 16 мм от алуминий Zicral 7075 - по-здрав от стандартния алуминий.

Фиксиране

Предварително формована каишка със система за освобождаване в случай на падане.

Техническа информация

Ниво

Търсите здрави и издръжливи щеки, които гарантират безопасност в случай на падане или ако се закачат за влека, лифта или дърво? Wedze предлага щеки със система за бързо освобождаване на каишката, за да се намали рискът от нараняване.

Предварително формованата каишка се закопчава в горната част на дръжката и се откопчава при натиск, може да се закопчае лесно отново. В случай на падане ръката не остава блокирана в щеката, както при стандартните каишки (причина за 8% от травмите).

Как да изберете размер?

За да изберете подходящия размер, ви съветваме да сте със ски обувките, с които практикувате, и да застанете леко приклекнали. Вземете щеките, обърнете ги и ги хванете под перото, така че ръката ви да образува ъгъл 90° в лакътя.

За какво служат перата?

Перата не позволяват щеката да се забива прекалено дълбоко в снега.

Пера със среден размер, гарантиращо добро оттласкване на всякакъв сняг.Закачат се с клипс, за да ги транспортирате по-лесно.

Перата могат да се свалят, а вътрхът е съвместим с резервните пера, които предлагаме.В случай на изгубване или счупване, можете да ги замените.

Състав

Състав

Тръба: 100.0% Алуминий; Дръжка/ръкохватка: 67.0% Полипропилен, 33.0% Стирен-етилен-бутадиен-стирен; Каишка: 10.0% Полиамид, 60.0% Полиестер, 30.0% Полиоксиметилен; Перо: 72.0% Етиленвинил ацетат, 28.0% Полиетилен; Връх на щека: 100.0% Стомана

Тестване и гаранция

Гаранция

2 Години