Филтри 0
Филтри 0
VAN RYSEL Реф. 8646224 4308861

ДОЛНА ФЛАНЕЛКА ЗА ШОСЕЙНО КОЛОЕЗДЕНЕ TRAINING, СИНЯ

32,90 лв.
Цвят: СИНЬО
  • СИНЬО
  • ЧЕРНО
  • ЧЕРВЕНО
  • ЗЕЛЕНО
Помощ при избор на размер Моят размер е:
Не се предлага онлайн

Наличност по магазини

Тази дреха, създадена за колоездене в студено време, ще ви пази от ниските температури при каране на шосеен или планински велосипед през есента и зимата.

ПРЕДИМСТВА

Анатомичен дизайн

Много еластична материя, която приляга по тялото. Кройка slim.

Топлина

Термобариера, предотвратяваща усещането за студ по време на колоездене.

Дишане на тялото

Материята гарантира ефикасно отвеждане на потта за добър термокомфорт.

Техническа информация

Долна дреха от гамата TRAINING

Тази долна дреха TRAINING е създадена да отговори на нуждите при шосейно колоездене в зимни условия по отношение на издръжливостта.

Карането през зимата означава дълги преходи извън града и именно за това е предназначен моделът TRAINING. Добрата ѝ термоизолация ще ви топли при продължително каране извън града. Междувременно доброто отвеждане на потта ще ви поддържа сухи след ускоренията, които трябва да предприемете, за да защитите титлата си в спринта.

Съвети за употреба

Даването на напътствия по отношение на облеклото за студено време е най-трудно, тъй като всеки човек е различно чувствителен към студа.

Два съвета обаче са приложими за всички:

Не обличайте прекалено много слоеве дрехи, тъй като това няма да ви стопли повече, а и ще ви бъде неудобно. При шосейно или планинско колоездене трябва винаги да ви е леко студено на старта. После, още щом завъртите педалите, ще се стоплите бързо и докато карате, няма да ви е прекалено горещо.

Идеалното съчетание

В повечето случаи долната дреха е идеална за носене под зимно яке. Тя осигурява добра защита от студа при физически натоварвания и същевременно отвежда добре потта.

По-зиморничавите могат да облекат върху нея и блуза с дълъг ръкав, но това ще намали отвеждането на потта. По-добре заложете на дебелината на зимното си яке, дори вземете две.

Гами Essential, Training и Race

Предлагаме три различни серии зимни долни дрехи за колоездене Van Rysel.

Essential: Това са най-топлите продукти, предназначени за натоварвания със слаба интензивност, при които не са необходими засилени контрол на изпотяването и регулиране на температурата.

Training: Отличен баланс между осигуряване на топлина и контрол на изпотяването.

Race: Отличен баланс между осигуряване на топлина и дишане на тялото. Идеята тук е не да се отвежда потта, а да се намали отделянето ѝ.

Продуктови изпитания

Основна цел на нашия екип от дизайнери, базиран в "BTWIN VILLAGE" в Лил, е подобряването на комфорта на велосипедистите чрез разработване на продукти, отговарящи на техните нужди, за предотвратяване на всякакви неудобства по време на колоездене.

Крайните изделия се подлагат на полеви изпитвания, тъй като сме убедени, че изпробването в реални условия при колоездене е единственият метод, чрез който можем да усъвършенстваме своите продукти.

Съвети за поддръжка

Пране в пералня на 30°C, на програма за синтетични материи, обърната наопаки. Да се използва малко прах за пране. Да не се добавя омекотител. Да се суши на закачалка, на топло и проветриво място. Да не се суши в сушилня. Да не се подлага на химическо чистене. Да не се третира с хлор. Да не се поставя върху радиатор.

Състав

Състав

Основна материя: 6.0% Еластан, 29.0% Полиамид, 65.0% Полиестер

Съвети за съхранение и поддръжка

Максимална температура на пране 30°C. Нормално третиране. Максимална температура на пране 30°C. Нормално третиране.
Изключено е избелване. Изключено е избелване.
Не сушете в сушилня. Не сушете в сушилня.
Не гладете. Не гладете.
Не почиствайте на химическо чистене. Не почиствайте на химическо чистене.

Тестване и гаранция

Гаранция

1 Години