Филтри 0
Филтри 0
STAREVER Реф. 8608534 4172248

ДЕТСКИ ЧОРАПОГАЩНИК ЗА БАЛЕТ, ЗА МОМИЧЕ, РОЗОВ

12,90 лв.
Цвят: РОЗОВО
  • БЯЛО
  • БЕЖОВО
  • КАФЯВО
  • КАФЯВО
  • РОЗОВО
Помощ при избор на размер Моят размер е:
Не се предлага онлайн

Наличност по магазини

Нашият дизайнерски екип преработи този чорапогащник със стъпало, като предвиди за изработването му по-издръжлива нишка, за да гарантира комфорт на балерините.

ПРЕДИМСТВА

Мекота

Подплатен с парче от памучна материя за повече комфорт.

Еластичност

Кройката и материята са подходящи за движения с голяма амплитуда.

Техническа информация

Плътност на чорапогащника

Чорапогащник 50 дение.

Предимства на чорапогащника със стъпала

Чорапогащникът е основна част от екипировката за балет. Той подчертава движенията на краката, а високотехнологичната изработка и кройката по ръбовете осигуряват комфорт и стабилност. Подплатеното с памучна материя парче и подсилването на пръстите осигуряват по-голяма устойчивост.

Богата гама от цветове

Подобрихме чорапогащника, като вече го изработваме от по-здрава нишка, за да го носите по-дълго.

Предлагаме и по-богата гама от цветове.

С грижа към околната среда

При багренето на текстила се изразходват много вода, елктроенергия и химически продукти. А всички предпочитаме да спортуваме с цветна екипировка. За да ограничим въздействието върху околната среда от багренето, използваме технология Dope Dyed, при която се добавят цветни пигменти под формата на прах при производството на нишките (така не се налага киснене в багрилни бани каквато е стандартната технология). Така се намалява изразходването на вода и изхвърлянетона отпадъчни води от багрилните бани.

Състав

Състав

Основна материя: 16.0% Еластан, 84.0% Полиамид

Съвети за съхранение и поддръжка

Разрешено е всякакъв вид гладене. Разрешено е всякакъв вид гладене.
Максимална температура на пране 30°C. Много умерено третиране. Максимална температура на пране 30°C. Много умерено третиране.
Гладете при максимална температура на подложката 150°C. Гладете при максимална температура на подложката 150°C.
Максимална температура на пране 70°C. Нормално третиране. Максимална температура на пране 70°C. Нормално третиране.
Гладене при максимална температура на подложката на ютията 200°C. Гладене при максимална температура на подложката на ютията 200°C.

Тестване и гаранция

Тестване на продукт

Продуктът е преминал тестове на многократно пране и сушене, за да се провери устойчивостта на материята и цветовете. Подобни тестове редовно се провеждат в независима лаборатория и са доказателство, че изискванията ни за качество се спазват.

Гаранция

2 Години

Съгласие от

Нашият екип провежда тестове на всички продукти в реална употреба с професионални танцьори и любители. Потребителите изпробваха продуктите в различни класове по танци и дадоха своите препоръки и отзиви. По този начин ние подобряваме нашите продукти, за да отговарят на нуждите на танцьорите. Освен това проверяваме дали размерите отговарят, за да ви гарантираме пълно удобство.