WEDZE Реф. 8602850 4126012

СКИ ПАНТАЛОН 980 RACING, УНИСЕКС, ЧЕРЕН

229,99 лв.
Цвят: ЧЕРНО
  • ЧЕРНО
Не се предлага онлайн

Наличност по магазини

Ски панталон, който сваляте лесно, без да събувате обувките. Удобен е и може да се регулира.

ПРЕДИМСТВА

Лесно отваряне/затваряне

Странични ципове, за да събличате лесно панталона, без да събувате обувките.

Персонализиране

Етикет за името на детето.

Регулиране

Ластик на колана и гайки за тиранти.

Топлина

Вата 60 г/м². Температура на комфорт -5°C.

Непромокаемост

Мембрана 10000 мм и непропускливи ципове.

Ограничанване на навлизането на сняг

Гети с велкро, които ще ограничат навлизането на сняг.

Техническа информация

Тиранти

Ако искате панталонът да стои още по-стабилно на тялото, на колана сме предвидили гайки, за да добавите тиранти. Тиранти можете да поръчате на сайта с референте номер 8751391.

Как се измерва температурата на комфорт?

Тестваме всички наши продукти в лаборатория, за да ви представим ориентировъчна стойност на температурата на комфорт на дрехите. Този индекс се измерва без клин или чорапогащник за панталоните. Посоченото измерване е външната температура, при която хората, тествали продукта, са се чувствали удобно, без да им е топло или студено.Усещането се различава, в зависимост от интензивността на практикувания спорт, но и в зависимост от метаболизма на всеки човек.

Инструкции за пране

Инструкции за пране на дрехата: Машинно пране при 30°С на програма за синтетични тъкани. Обърнете дрехата наопаки. Използвайте малко количество препарат за пране. Не използвайте омекотител. Препоръчва се центрофуга от 800 до 1200 оборота.

Да се оставя да изсъхне в хоризонтално положение или да се суши в сушилня.

Да не се подлага на химическо чистене. Да не се поставя върху радиатор.

Как се измерва непромокаемостта на материята?

Устойчивостта на тъканите срещу вода се измерва в мм воден стълб (тест по стандарт ISO 811). Колкото по-висок е показателят на налягането, толкова по-непромокаема е тъканта. Това означава, че материя с непромокаемост от 10000 мм издържа на налягане, упражнявано от 10000 мм вода.За ски препоръчваме материи с непромокаемост между 3000 мм и 20000 мм.

Как се измерва непромокаемостта на дрехата?

За да предоставим повече от стойността на водоустойчивост на материята, в Decathlon тестваме всички наши водоустойчиви продукти в лаборатория. Как се провежда тестът? Обличаме дрехата на манекен и след това я тестваме под душ, възпроизвеждащ условия на дъжд.

С този тест можем да гарантираме, че якето предпазва от снеговалеж или буря, т.е. 18 см дъжд, в продължение на 3 часа.

Състав

Състав

Основна материя: 100.0% Полиестер; Подплата: 100.0% Полиестер; Пълнеж: 100.0% Полиестер; Допълнителна подплата: 100.0% Полиестер; Мембрана: 100.0% Полиуретан; Основна материя: 97.0% Полиамид, 3.0% Полиестер; Задна подплата: 10.0% Еластан, 90.0% Полиестер; Материя на колана: 15.0% Еластан, 85.0% Полиестер

Съвети за съхранение и поддръжка

Максимална температура на пране 30°C. Много умерено третиране. Максимална температура на пране 30°C. Много умерено третиране.
Изключено е избелване. Изключено е избелване.
Възможно е сушене в барабанна сушилня. Ниска температура, максимална температура на изхвърляне от барабана 60°C. Възможно е сушене в барабанна сушилня. Ниска температура, максимална температура на изхвърляне от барабана 60°C.
Не гладете. Не гладете.
Не почиствайте на химическо чистене. Не почиствайте на химическо чистене.

Тестване и гаранция

Тестване на продукт

Този горен панталон е разработен в подножието на Монблан. Тестван е в реални условия - на заснежените писти, при минусови температури и вятър. Нашите инженери, дизайнери и технически сътрудници гарантират, че продуктите отговарят напълно на предназначението си.

Гаранция

2 Години