Филтри 0
Филтри 0
VAN RYSEL Реф. 8602420 4345797

ДОЛНА ФЛАНЕЛКА ЗА КОЛОЕЗДЕНЕ ESSENTIAL, ЧЕРНА

20,90 лв.
Цвят: ЧЕРНО
  • ЧЕРНО
Не се предлага онлайн

Наличност по магазини

Създадохме тази високотехнологична долна дреха, за да ви помогнем да се насладите на карането на шосеен, планински или обикновен велосипед през зимата.

ПРЕДИМСТВА

Анатомичен дизайн

Голямата еластичност гарантира оптимален комфорт.

Отвеждане на изпотяването

Изработена от материи, които отвеждат потта.

Топлина

Удобна и топла, подходяща за неинтензивна употреба.

Техническа информация

Свойствата на първия слой облекло

По време на колоездене тялото отделя топлина и пот.

Ако не носите подходяща долна дреха, отвеждането на потта бива затруднено, а това възпрепятства регулирането на телесната температура. Ще се окажете облечени в тежка и студена дреха, предизвикваща неприятно усещане.

Долната дреха за колоездене 100 гарантира топлина и бързо съхнене при неинтензивна употреба, едновременно с това е мека и удобна за носене.

ТОПЛИНА

Свойството на продукта да предпазва от студ зависи от термоустойчивостта и въздухопропускливостта на материята. Колкото по–висока е термоустойчивостта, толкова по–добре дрехата запазва топлината, отделена от тялото при колоездене.

Съвети за поддръжка

Пране в пералня на 30°C, на програма за синтетични материи, обърнато наопаки. Да не се добавя омекотител. Да се суши на закачалка, на топло и проветриво място. Да не се суши в сушилня. Да не се подлага на химическо чистене. Да не се третира с хлор. Да не се поставя върху радиатор.


Продуктови изпитания

Основна цел на нашия екип от дизайнери, базиран в "BTWIN VILLAGE" в Лил, е подобряването на комфорта на велосипедистите чрез разработване на продукти, отговарящи на техните нужди, за предотвратяване на всякакви неудобства по време на колоездене.

Крайните изделия се подлагат на строги полеви изпитвания, тъй като сме убедени, че тестването в реални условия при колоездене е единственият метод, чрез който можем да усъвършенстваме своите продукти.

Състав

Състав

Основна материя: 100.0% Полиестер

Съвети за съхранение и поддръжка

Разрешено е всякакъв вид гладене. Разрешено е всякакъв вид гладене.
Максимална температура на пране 30°C. Много умерено третиране. Максимална температура на пране 30°C. Много умерено третиране.
Гладете при максимална температура на подложката 150°C. Гладете при максимална температура на подложката 150°C.
Максимална температура на пране 70°C. Нормално третиране. Максимална температура на пране 70°C. Нормално третиране.
Гладене при максимална температура на подложката на ютията 200°C. Гладене при максимална температура на подложката на ютията 200°C.

Тестване и гаранция

Гаранция

2 Години