KIPRUN Реф. 8608546 4172372

МЪЖКИ ОБУВКИ ЗА БЯГАНЕ KIPRUN KD500 2 , ЧЕРНО/РОЗОВО/ЖЪЛТО

169,00 лв.
129,00 лв.
-23%
Цвят: ЧЕРНО / РОЗОВО / ЖЪЛТО
  • ЧЕРНО / РОЗОВО / ЖЪЛТО
  • СИВО / ЗЕЛЕНО / ЖЪЛТО
Помощ при избор на размер Моят размер е:
Не се предлага онлайн

Наличност по магазини

Търсите маратонки, гарантиращи добро омекотяване и динамика по време на бягане? Моделът KIPRUN KD500 2 е отличен избор.

ПРЕДИМСТВА

Лекота

Тегло: 250 г за номер 42.

Оттласкване

Пяна Pebax® Arkema в стратегическите зони.

Сцепление

Подметка с релеф за сцепление на мокър терен.

Омекотяване

Несравнимо усещане благодарение на подметката от пяна EVA и Pebax® Arkema.

Техническа информация

Омекотяване и динамика

Новата пяна VFOAM (технология Pebax®), разработена с Arkema допринася за комфорт и връщане на енергията. Мека пяна (Pebax®) в изложените на натоварване и натиск зони на стъпалото (пета, метатарзални кости). Пяната Pebax® в комбинация EVA с по-голяма плътност от външната страна на подметката допринася за свободно естествено огъване на стъпалото.

Безшевна горна част

Горната част е с конструкция, която не позволява триене. Изработена е от един цялостен елемент, а езикът и петата са отлети, за да гарантира максимален комфорт.Така бягате километър след километър без риск от нараняване или болка.

Лекота

Теглото на обувките за бягане има значително влияние върху разхода на енергия и следователно върху представянето на бегача. Колкото по-леки са обувките, толкова по-добро е представянето на бегача. Избрахме пяната VFOAM заради лекотата ѝ. Нашите инженери работиха и за оптимизиране на геометрията на подметката модела KD500 2, като добавиха повече грайфери в зоните на най-голямо натоварване.

Стабилност при бягане на асфалт

Доброто сцепление дори на мокър асфалт е задължително условие, за да се чувствате уверени при бягане. Подметката на маратонките KIPRUN KD500 2 е с нова геометрия и висококачествен каучук, за да отговори на очакванията ви. С тези маратонки бягате с висока скорост дори на мокър терен без риск от падане.

Екип от страстни бегачи

Нашите дизайнерски екипи от любители на бягането работиха дълго, за да ви представят нова, подобрена версия на модела Kiprun KD500 2. Продуктови мениджъри, продуктови инженери и дизайнери обединиха усилията си с мрежа от посланици, за да проектират и тестват маратонките в реални условия, предлагайки ви продукт с високо качество.

Тегло и дроп

Тегло: 250 г за номер 42. Дроп: 8 мм.

Състав

Състав

Външна част: 10.0% Термопластичен полиуретан, 90.0% Полиестер; Подметка: 30.0% Синтетичен каучук, 35.0% Етиленвинил ацетат, 35.0% Термопластичен еластомер (TPE); Вътрешна част: 100.0% Полиестер

Тестване и гаранция

Тестване на продукт

Всички продукти на DECATHLON се подлагат на тестове чрез представителна група потребители, в условията на употребата, за която са създадени. Целта ни е да проверим характеристиките на продуктите, да ги усъвършенстваме и да ги одобрим, за да могат да ви осигурят всичко, от което се нуждаете, докато практикувате любимия си спорт.

Гаранция

2 Години

Съгласие от

Екипът на Kiprun включва бегачи на всякакво ниво. Всеки ден спортуваме с продуктите на Kalenji, за да ги тестваме и подобряваме. След това те се подлагат и на тестове чрез представителна група потребители, в условията на употребата, за която са създадени. Преди да стигнат до вас, те са пробягали много километри при различни дистанции - от 10 км до маратон.