ORAO Реф. 8605575 4153534

ДЪСКА ЗА КАЙТФОЙЛ/СЪРФ 500 5'4

1049,00 лв.
799,00 лв.
-23%
Не се предлага онлайн

Наличност по магазини

Дизайнерските ни екипи разработиха тази дъска за начинаещи в кайтфойла. Друго преимущество е възможността за преобразуване в сърф.

ПРЕДИМСТВА

Съвместимост

Продуктът е съвместим с фойл с двойна пластина US Box и финки FCS 2.

Техническа информация

Нашият шейпър: Гийом, инженер и кайтсърфист от 1998 година

Тази дъска е разработена, като са взети предвид основните качества, от които се нуждае една дъска за начинаещи в кайтфойла.

Могат да се поставят страпове.Може да се управлява лесно като фойл или като сърф: за първите опити на начинаещи при слаб вятър, както и за маневри на напреднали сърфисти при добри условия и вълни.

НЯКОЛКО ДУМИ ОТ НАШИЯ ШЕЙПЪР: ФОРМА НА ДЪСКАТА

За фойл: дъската предлага меко потегляне при планиране и плавно ускорение при полет.За сърф: страничните бордове, благодарение на скосяването на предната част, дават стабилност на дъската дори при бурни води.

Балансираната форма noseless осигурява много добра стабилност на дъската, особено при каране без страпове. Тя позволява лесно усвояване и бързо усъвършенстване на уменията и техниката.

НЯКОЛКО ДУМИ ОТ НАШИЯ ШЕЙПЪР: КОНСТРУКЦИЯ И МОНТАЖ

При създаването на дъската са положени специални усилия за осигуряване на нейната устойчивост - тя е разработена с подсилена конструкция тип "сандвич" от дърво и фибростъкло в стратегическите зони на натоварване. Затова дъската е подходяща за сърфисти с всякакво телосложение.

Монтажът без страпове позволява по-бързо и приятно усвояване на уменията за управление на кайтсърфа. Въпреки това конструкцията позволява допълнително добавяне на страпове.

Обем: 27,8 литра.

Дължина: 5'4.

Ширина: 19''2.

Тегло: 4,6 кг (без финките).

ТЕХНИЧЕСКА ИНФОРМАЦИЯ

Дъската се предлага в комплект с:

3 финки FCS 2;

2 залепени противоплъзгащи подложки;

указания за употреба, законови разпоредби и съвети за поддръжка.За поставяне на страпове можете да закупите следните винтове:

винт от стомана, с изпъкнала глава, DIN 7981-C, кръстат връх H, неръждаема стомана, 5 мм x 25 мм.Продуктът е съвместим с регулируемите страпове за уиндсърф 900.Не препоръчваме употребата каишки; за предпочитане е да усвоите и усъвършенствате контрола на крилото според вятъра.

Състав

Състав

Сърцевина от пяна: 100.0% Полистирол; Конструкция: 100.0% Фибростъкло; Импрегнация: 100.0% Епоксидна смола; Допълнителни части: 100.0% Полиамид

Съвети за съхранение и поддръжка

Ограничения при използване

Не допускайте падане, влачене и удари по дъската.

Тестване и гаранция

Гаранция

2 Години