SOLOGNAC Реф. 8588893 4153117

ДЪЛГО НЕПРОМОКАЕМО ЯКЕ ЗА ЛОВ 500, ЗЕЛЕНО

109,00 лв.
Цвят: КАКИ
  • КАКИ
Помощ при избор на размер Моят размер е:
Не се предлага онлайн

Наличност по магазини

Дългото непромокаемо яке 500 е специално разработено за лов на открит терен в силен дъжд. Може да се използва също така в подлес или при лов на пусия.

ПРЕДИМСТВА

Отвеждане на изпотяването

4 вентилационни отвора на гърба за отлично проветрение.

Свобода на движение

С широка цепка от задната страна за пълна свобода на движение.

Непромокаемост

Предпазва от проливен дъжд - 12 см за 2 часа.

Джобове

С 2 големи джоба за патрони, 1 джоб за дивеч и 1 вътрешен джоб за документи.

Поправка

Може да използвате нашата непромокаемата термолепенка с реф. № 860472.

Техническа информация

Непромокаемост

Тази дреха премина успешно тест под душ с дебит 60 литра вода/м²/час в продължение на 1 час, възпроизвеждащ условията на проливен дъжд. Устойчивостта на дадена материя на водно налягане се измерва в милиметри воден стълб (тест по стандарт ISO 811). Колкото по-силно е налягането, толкова по-непромокаема е материята. Материята на това яке издържа на водно налягане от 2000 мм, което се равнява на 12 см дъжд в продължение на 2 часа. Затова якето осигурява пълна непромокаемост при лов в дъжд.

Въз основа на вашите мнения: нов модел дълго и непромокаемо яке за лов

Ловният сезон предполага продължителни периоди със силен и проливен дъжд. Затова екипировката трябва да осигурява необходимата непромокаемост за защита на ловеца както при движение, така и при лов на пусия или в гора и подлес, където водата, оттичаща се от дърветата, също може да намокри тялото и аксесоарите му. Екипите ни анализираха вашите отзиви и разработиха това дълго и непромокаемо яке, осигуряващо пълна защита от проливен дъжд по време на лов.

Широка цепка за пълна свобода на движение

Якето с дълга кройка може да възпрепятства естествените движения на тялото по време на лов, както и при прескачане на малко поточе или друго препятствие: липсата на оптимална свобода на движенията нарушава комфорта при носене на дрехата. Затова екипите ни разработиха това дълго яке с цепка от задната страна за гарантирана пълна свобода на движение.

ДЖОБОВЕ ЗА ДИВЕЧ, ДОКУМЕНТИ И АКСЕСОАРИ

Това дълго яке покрива тялото малко под коленете според индивидуалния ръст и е снабдено с 2 големи преди джоба за муниции. Те се затварят с капак и тик-так копчета. Вътрешният джоб с цип е подходящ за прибиране на ловен билет. От задната страна е предвиден джоб за дивеч.

ДРУГИ ПРЕДИМСТВА НА ДЪЛГОТО ЯКЕ ЗА ЛОВ

Качулката се регулира и не се сваля. Ръкавите се регулират с велкро лента. Якето се отваря и затваря с тик-так копчета и двупосочен цип. На гърдите е предвидено място за поставяне на дистанционно за нашийник или радиостанция. С 4 вентилационни отвора на гърба за отлично проветрение.

Дължина и тегло според размера

Размер S: 0,660 кг / дължина на гърба = 118 см.

Размер M: 0,680 кг / дължина на гърба = 120,8 см.

Размер L: 0,680 кг / дължина на гърба = 123,5 см.

Размер XL: 0,750 кг / дължина на гърба = 124,5 см.

Размер XXL: 0,766 кг / дължина на гърба = 125,5 см.

Размер XXXL: 0,770 кг / дължина на гърба = 126,5 см.

РЕМОНТ

Вашата дреха е скъсана? Искате да я поправите?

Вече можете да го направите с нашата термолепенка, която предотвратява увеличаване на дупката. Необходими са само лепенка, ножица и ютия.

Състав

Състав

Основна материя: 100.0% Полиестер; Подплата: 100.0% Полиестер; Импрегнация: 100.0% Полиуретан

Съвети за съхранение и поддръжка

Максимална температура на пране 30°C. Много умерено третиране. Максимална температура на пране 30°C. Много умерено третиране.
Изключено е избелване. Изключено е избелване.
Възможно е сушене в барабанна сушилня. Ниска температура, максимална температура на изхвърляне от барабана 60°C. Възможно е сушене в барабанна сушилня. Ниска температура, максимална температура на изхвърляне от барабана 60°C.
Не гладете. Не гладете.
Не почиствайте на химическо чистене. Не почиствайте на химическо чистене.

Тестване и гаранция

Гаранция

2 Години

Видеа