WEDZE Реф. 8588277 4043842

МЪЖКИ СКИ ОБУВКИ 100

209,00 лв.
189,00 лв.
-9%
Помощ при избор на размер Моят размер е:
Не се предлага онлайн

Наличност по магазини

Ски обувките Wedze 100 са отличен избор за начианещи скиори. Предлагат лесно обуване и събуване, лесно регулиране и удобство при ходене.

ПРЕДИМСТВА

Анатомичен дизайн

Чорапът не е термоформоващ се.

Лесно използване

Най-лесните за обуване, събуване, стягане и ходене ски обувки.

Твърдост

Много меки - Флекс индекс 60 - толерантни към грешките и идеални за опора на тибията.

Регулиране

Само 1 щраймер. Бързо и лесно обуване и регулиране.

Фиксиране на стъпалото

104 мм - широк модел.Слаба поддръжка - идеални за начинаещи или каране с ниска скорост.

Техническа информация

Ниво

Моделът 100 за начинаещи скиори и за скиори, които карат с ниска скорост, и търсят лесни за обуване, събуване и стягане ски обувки. Конструкция със задно обуване и събуване зи лесно регулиране с един щраймер. Малък флекс индекс, за да са толерантни. При отключване на щраймера обувките предлагат по-голяма амплитуда на движение в зоната на глезена за лесно ходене. Голям обем за комфорт.

Настройка на щраймерите

Само един щраймер за бързо и лесно стягане.

За да стегнете, е достатъчно да издърпате щраймера до желаното ниво.

За да ходите, е достатъчно да освободите щраймера за по голяма амплитуда на движение в областта на глезена.

За да събуете обивките, е достатъчно да освободите щраймера докрай.

Обуване и събуване

Конструкцията със задно отваряне позволява широко отваряне и лесно обуване. Не е необходимо да се навеждате и да дърпате. Дори при много ниски температури обувките се обуват лесно.

Какво е флекс индекс?

Флекс индексът е характеристика, използвана от производителите за обозначаване на твърдостта на обувките. Тази цифра определя твърдостта на ски обувките, колкото по-висока е стойността, толкова по-твърда е външната обувка. Смята се, че флекс индекс 60-70 е подходящ за начинаещи скиори. Флекс индекс от 70 до 100 е подходящ за напреднали скиори.Експертите трябва да изберат обувки с флекс индекс над 100. Скиорките с по-голямо тегло могат да изберат обувки с по-голям флекс индекс.

Как да изберете размер?

След като обуете обувките, закопчайте щраймерите на средната степен. Можете да закопчаете още по-стегнато? Това означава, че обемът на обувките не е подходящ за вас. След като закопчаете обувките, приклекнете 3 пъти. В изправено положение пръстите ви трябва да докосват върха на обувката. При приклякане стъпалото ви се измества назад и пръстите ви не трябва да стигат до върха. Имайте предвид, че пяната ще се слегне след няколко дни каране.

Как да избегнете болки в стъпалото?

1. Изберете тънки и технични ски чорапи, за да се улесни нормалното кръвообращение на стъпалото.

2. Изберете стелка, съобразена с формата на стъпалото ви, за да се избегне риск от притискане в обувката. Потърсете съвет от консултант.

Как да съхранявате ски обувките?

1. Извадете чорапа и проветрете обувките.

2. Закопчайте шраймерите на най-малка степен.

3. Съхранявайте ги на сухо място при температура над 10°C.

Как да пробвате ски обувки?

След като обуете обувките, закопчайте щраймерите на средната степен. Можете да закопчаете още по-стегнато? Това означава, че обемът на обувките не е подходящ за вас. След като закопчаете обувките, приклекнете 3 пъти, пренасяйки тежестта на тялото върху големия тибията (поставете ръце на коленете, за да ви е по-лесно), за да се намести петата ви в обувката. Изправете се, трябва да усещате върха на обувката. При приклякане стъпалото ви се измества назад и пръстите ви не трябва да стигат до върха.

Как да предотвартите измръзването на краката?

Често пренебрегвано, пълното изсъхване на вътрешния чорап е важно, за да не ви е студено на краката. Дори при -10°C стъпалото се поти и чорапът не може да изсъхне сам в пластмасовата черупка, дори за няколко дни. Затова го изваждайте след всяко каране. Можете да използвате и сушилки за обувки. В този случай не е необходимо да вадите чорапа.

Състав

Състав

Външна част: 100.0% Полипропилен; Вътрешна част: 100.0% Полиестер; Подметка: 100.0% Термопластичен полиуретан

Съвети за съхранение и поддръжка

Съвети за съхранение

Уверете се, че обувките са напълно сухи, преди да ги приберете за съхранение. Съхранявайте обувките със затворени щраймери в калъф на сухо и проветриво място.

Ограничения при използване

Да не се поставят върху или в близост до източник на топлина.

Тестване и гаранция

Тестване на продукт

Всички продукти с марката Wedze се проектират и разработват в нашите работни и изследователски центрове в подножието на Монблан. След това ги тестваме в условия, идентични на тези, при които ще бъдат използвани. Нашите инженери, дизайнери и технически сътрудници гарантират, че продуктът отговаря напълно на предназначението си.

Гаранция

2 Години

Видеа