Филтри 0
Филтри 0
QUECHUA Реф. 8586203 4023170

ДЕТСКИ SOFTSHELL ПАНТАЛОН ЗА ПРЕХОДИ MH550, 7-15 ГОДИНИ, ЧЕРЕН

54,90 лв.
Цвят: СИВО
  • СИВО
Помощ при избор на размер Моят размер е:
Не се предлага онлайн

Наличност по магазини

Нашият дизайнерски екип, включващ родители на млади туристи, разработи детския softshell панталон MH550 за преходи по всякакви пътеки във всякакво време.

ПРЕДИМСТВА

Анатомичен дизайн

Широк ластичен колан, подходящ за всякакви телосложения.

Промазана материя

Материята предпазва от кратък лек дъжд.

Лекота

Тежи 460 г за размер за 10-11-годишно дете.

Устойчивост на триене

Материята е устойчива на протриване и разкъсване в условията на природата.

Защита от вятър

Материята защитава от вятър.

Джобове

3 джоба с цип (2 отпред + 1 отзад).

Техническа информация

УСТОЙЧИВОСТ НА МАТЕРИИТЕ

Тест за устойчивост на износване и протриване: например чрез лабораторни тестове проверяваме дали поларът образува топчета. Тест за запазване на цветовете: устойчивостта на боите е тествана, за да се гарантира, че при контакт със слюнка цветът няма да се промени. Тест за стареене: многократното пране не трябва да променя свойствата на тъканта, нито нейните форма, дебелина или вид.

ПРОМАЗКА

Промазката се получава чрез обработка на тъканта с хидрофобен импрегнант, който пречи на водата да прилепва по повърхността на плата и ограничава способността му да я попива. Вследствие на тази обработка водата се плъзга по повърхността на тъканта. Благодарение на промазката водата не попива в текстила - панталонът запазва своята лекота и съхне по-бързо.

Защита от вятър

Защитата от вятър е изключително важна, както при активно движение, така и при почивка, тъй като вятърът има силен охлаждащ ефект.Съгласно метода Windchil, измерващ усещането на температурата под въздействието на вятъра и студа: при 5°C и вятър със скорост 30 км/ч, температурата се усеща като 0°C; температура на въздуха от 0°C се усеща като - 6°C при скорост на вятъра 30 км/ч. Ветроупорните материи спират охлаждащия ефект на вятъра.

КЪДЕ Е ПРОИЗВЕДЕН ПАНТАЛОНЪТ?

Разработен в нашия международен технически център в подножието на Монблан, Франция, този панталон се изработва и произвежда от нашите партньори във Виетнам. Нашите партньори имат доказан експертен опит в производството на панталони. Поддържаме с тях тясно сътрудничество. Това бизнеспартньорство, основано на взаимно доверие, ни дава възможността да създаваме продукти с отлични технически характеристики и високо качество.

Състав

Състав

Основна материя: 12.0% Еластан, 88.0% Полиамид; Платка: 2.0% Еластан, 37.0% Полиамид, 61.0% Полиестер; Подплата: 14.0% Еластан, 86.0% Полиестер; Джоб: 100.0% Полиестер

Съвети за съхранение и поддръжка

Разрешено е всякакъв вид гладене. Разрешено е всякакъв вид гладене.
Максимална температура на пране 30°C. Много умерено третиране. Максимална температура на пране 30°C. Много умерено третиране.
Не сушете в сушилня. Не сушете в сушилня.
Максимална температура на пране 70°C. Нормално третиране. Максимална температура на пране 70°C. Нормално третиране.
Гладене при максимална температура на подложката на ютията 200°C. Гладене при максимална температура на подложката на ютията 200°C.

Съвети за съхранение

Да се съхранява сгънати на чисто и сухо място.

Тестване и гаранция

Тестване на продукт

Дизайнерският екип на Quechuа работи в подножието на Монблан, в От-Савоа (Франция). През цялата година дизайнерите ни разработват стилни и семпли, високотехнологични продукти. Впоследствие крайните изделия се подлагат на много сериозни полеви изпитания, тъй като сме убедени, че изпробването в реални условия е единственият метод, по който можем да усъвършенстваме своите продукти.

Гаранция

2 Години

Съгласие от

Продуктите Quechua се тестват в планината в условията, които можете да срещнете по време на преходи. Продуктите се тестват от представителна група потребители на всеки етап от разработването им.